Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός αποστολής ο Αγουέρο ενόψει Πόρτο

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός αποστολής ο Αγουέρο ενόψει Πόρτο

bet365

Ο Κουν Αγουέρο αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για το κρίσιμο από πλευράς Ολυμπιακού ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Πόρτο (1/12, 22:00, Cosmotesport3).

Απών από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Πόρτο θα είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό στο γόνατο και έμεινε αυτόματα εκτός αποστολής από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Αργεντίνος στράικερ είχε την επανεμφάνισή του μετά από έναν μήνα σε ματς των Πολιτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έπαιξε στα 13 τελευταία λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά απουσίασε εκ νέου από το παιχνίδι με τη Μπέρνλι, όντας σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση για τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, που ήταν πρώην πεθερός του και ο παππούς του γιου του.

Υπό το βάρος της απώλειας, ο Γκουαρδιόλα είχε δηλώσει ότι δεν τον υπολόγιζε για το ματς απέναντι στους Κλάρετς και οι ενοχλήσεις που εμφάνισε τον έθεσαν οριστικά εκτός του ματς στην Πορτογαλία, από το οποίο οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν ήττα της Πόρτο (σε συνδυασμό με δικό τους διπλό στη Μασσαλία), ώστε να τα παίξουν όλα για όλα απέναντι της στην τελευταία αγωνιστική, για την πρόκριση στους «16».

Αυτή είναι και η μοναδική απώλεια από πλευράς Σίτι, αφού επανήλθε στην αποστολή και ο Νέιθαν Άκε.

Αναλυτικά η 23μελής αποστολή:

Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Στέρλινγκ, Γκουντογκάν, Ζέσους, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρθία, Ντόιλ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα