Ρεν – Τσέλσι 1-2: Ο Ζιρού έφερε την πρόκριση! (vids)

Ρεν – Τσέλσι 1-2: Ο Ζιρού έφερε την πρόκριση! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Ρεν – Τσέλσι 1-2: Ο Ζιρού έφερε την πρόκριση! (vids)

bet365

Με γκολ του Ολιβιέ Ζιρού στις καθυστερήσεις, η Τσέλσι «απέδρασε» από την έδρα της Ρεν (2-1) και έγινε η πρώτη ομάδα, μαζί με την Σεβίλλη, που πανηγύρισε την πρόκρισή της στην φάση των «16» του Champions League.

«Έργο Ζιρού» η πρόκριση της Τσέλσι στους «16» του Champions League! Ο Γάλλος επιθετικός, με γκολ στις καθυστερήσεις, έδωσε στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ το διπλό στην έδρα της Ρεν (2-1), το οποίο σφράγισε την παρουσία των Μπλε στη πρώτη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεν, η οποία πλέον θα κυνηγήσει να συνεχίσει στο Europa League, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι αλλά η Τσέλσι, αφού ο Τίμο Βέρνερ έχασε το... άχαστο, κατάφερε να προηγηθεί με τον Κάλουμ Χάντσον Οντόι, ύστερα από ασίστ του Μέισον Μάουντ (22').

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν ποτέ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν από το φινάλε με τον Σερού Γκιρασί (85').

Όλα «έδειχναν» ισοπαλία αλλά ο Ζιρού, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 69', είχε διαφορετική άποψη. Με τρομερή κεφαλιά ύστερα από φάση διαρκείας, νίκησε τον εξαιρετικό Αλφρέντ Γκομίς και χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του.

Ρεν (Γκι Στεφάν): Γκομίς – Τραορέ, Ντα Σίλβα, Νιάμσι, Τριφέρ (86' Μαουασά) – Μπουριγκό, Νζονζί, Καμαβινγκά (78' Γκρενιέ) – Ντοκού (86' Γκμποχό), Γκιρασί (86' Νιάνγκ), Λεά Σιλικί (63' Ντελ Καστίγιο).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ – Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (76' Χάβερτς)– Χάντσον Οντόι (75' Ζίγιεκ), Μάουντ (68' Καντέ), Βέρνερ (90' Τζέιμς) – Έιμπραχαμ (69' Ζιρού).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2
Ρεν – Τσέλσι 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 .ΤΣΕΛΣΙ 10 (9-1)
2 .ΣΕΒΙΛΛΗ 10 (6-3)
3. Κράσνονταρ 1 (4-10)
4. Ρεν 1 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Κράσνονταρ – Ρεν
Σεβίλλη - Τσέλσι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα