Ποιος Κριστιάνο και Ποιος Μέσι; Χάαλαντ! (vids)

Ποιος Κριστιάνο και Ποιος Μέσι; Χάαλαντ! (vids)

Gazzetta team
Ποιος Κριστιάνο και Ποιος Μέσι; Χάαλαντ! (vids)

bet365

Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ συνεχίζει να διαλύει τα ρεκόρ και έφτασε τα 14 γκολ στο Champions League σε... έντεκα αγώνες!

Ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε Λιονέλ Μέσι, ούτε κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, σε ό, τι έχει να κάνει με το πόσο... βιάζεται ο Νορβηγός να μαζεύει γκολ στο Champions League.

Στην άνετη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Κλαμπ Μπριζ, ο Νορβηγός επιθετικός σκόραρε δις, έφτασε τα τέσσερα γκολ στην φετινή διοργάνωση και τα 14 συνολικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε μόλις... έντεκα αγώνες! Όσα, δηλαδή, είχε σε όλη την καριέρα του στο Champions League ο μεγάλος Ρονάλντο.

Όπως εξηγεί και ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός στατιστικολόγος Mister Chip, ο 20χρονος φορ των Βεστφαλών έχει διαλύσει κάθε ρεκόρ, αφού ο Χάρι Κέιν χρειάστηκε 17 ματς για να φτάσει τα 14 γκολ, ενώ ακολουθούν Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ (18), Αντρέι Σεβτσένκο και Ρομπέρτο Σολδάδο (από 19 παιχνίδια έκαστος).

Αστέρια παγκοσμίου μεγέθους όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Νεϊμάρ και ο Λουίς Σουάρες χρειάστηκαν από 22 ματς για να φτάσουν τα 14 γκολ, ο Μέσι, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, χρειάστηκε 28 (όσα και ο Καρίμ Μπενζεμά), ο Ραούλ 32 και ο Κριστιάνο, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, χρειάστηκε... 51!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα