Φερεντσβάρος – Γιουβέντους 1-4: Ο Μοράτα έχει... τρελαθεί (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Φερεντσβάρος – Γιουβέντους 1-4: Ο Μοράτα έχει... τρελαθεί (vid)

bet365

Ο Αλβαρο Μοράτα βρήκε δίχτυα δύο φορές, έφτασε τα έξι γκολ σε ισάριθμα ματς στην επιστροφή του στη Γιουβέντους και μαζί με τα “δώρα” που έλαβε ο Ντιμπάλα, την οδήγησαν στο 1-4 επί της Φερεντσβάρος.

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είδε το μόνιτορ του VAR να του ακυρώνει ολόκληρο χατ τρικ. Ο Αλβαρο Μοράτα όμως, παρά τα 12 ακυρωμένα γκολ που μετράει σε όλες τις διοργανώσεις το τελευταίο 10μηνο, δεν το έβαλε κάτω. Αντί να χαλαστεί, αποφάσισε απλά να μείνει μισό βήμα πίσω από την αντίπαλη άμυνα και να δει τα γκολ του να μετράνε. Οπως δηλαδή συνέβη δύο φορές κόντρα στη Φερεντσβάρος. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Πάουλο Ντιμπάλα που αξιοποίησε τα δώρα του τερματοφύλακα και η Γιουβέντους έφτασε αβίαστα στο 1-4.

Στο 8' ο Ισπανός επιθετικός πλάσαρε στο πίσω δοκάρι, ενώ στο 60' πήρε την ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το τελείωσε... σεντερφορίσια στη μία επαφή. Στο 67' μπήκε στη θέση του ο Ντιμπάλα και ακολούθησε το παράδειγμά του. Βέβαια, ο Αργεντινός απλά πήρε δύο φορές την μπάλα από τον αντίπαλο πορτιέρο και σκόραρε τα πιο εύκολα τέρματα στην καριέρα του (72', 82'), με το δεύτερο να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Ντβάλι. Με αυτόν τον τρόπο η Γιούβε ανέβηκε στους έξι βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει τους Ούγγρους στο Τορίνο.


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Φερεντσβάρος (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Ντιμπούζ, Λόβρεντσιτς, Μπότκα (68' Χέιστερ), Μπλάζιτς, Ντβάλι, Σομάλια, Σιγκέρ, Καράτιν, Ισαέλ (74' Μπολί), Ν'Γκουέν (73' Μακ), Ζουμπκόφ (80' Ουζούνι)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο, Αρτούρ (46' Μπεντανκούρ), Ραμπιό, Ράμσεϊ (53' ΜακΚένι), Κουαδράδο (76' Φραμπότα), Κιέζα (76' Μπερναρντέσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα (67' Ντιμπάλα).

Αποτελέσματα
Μπαρτσελόνα – Ντ. Κιέβου 2-1
Φερεντσβάρος – Γιουβέντους 1-4

Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. Μπαρτσελόνα 9 (9-2)
2. Γιουβέντους 6 (6-3)
3. Ντ. Κιέβου 1 (3-6)
4. Φερεντσβάρος 1 (4-11)

Επόμενη Αγωνιστική (24/11)
Ντ. Κιέβου - Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους - Φερεντσβάρος

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα