Σεβίλλη - Κράσνονταρ 3-2: Ιστορικό comeback με «χρυσό» Εν-Νεσίρι! (vid)

Σεβίλλη - Κράσνονταρ 3-2: Ιστορικό comeback με «χρυσό» Εν-Νεσίρι! (vid)

bet365

Με τον Εν-Νεσιρί να σκοράρει δύο φορές σε τρία λεπτά ως αλλαγή, η αλύγιστη Σεβίλλη γύρισε το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ (3-2) και πέτυχε την πρώτη ανατροπή στην ιστορία του Champions League με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο!

Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, το ένστικτο νικητή της Σεβίλλης την οδηγεί και στο Champions League και με αυτό γράφει ιστορία. Απέναντι στην Κράσνονταρ, της πήγαιναν όλα στραβά για ένα ημίχρονο, το VAR την «άδειασε» και ξελάσπωσε αντ’ αυτού μέσα σε λίγα λεπτά τους Ρώσους που απέκτησαν προβάδισμα δύο γκολ, βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο μέρος, όμως, στο φινάλε, η ψυχή των Σεβιγιάνων του Ζουλιέν Λοπετέγκι ήταν που μετέτρεψε ένα χαμένο ματς, στην πρώτη ανατροπή κάτω από αυτές τις συνθήκες στην ιστορία του Champions League.

Αφού ο Φέλιξ Μπριχ πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε στο 10’ σε χέρι του Μαρτινόβιτς, οι Ρώσοι αιφνιδίασαν με δύο γκολ στο 17’ και το 21’. Πρώτα με το φανταστικό χτύπημα φάουλ του Σουλεϊμάνοβ κι έπειτα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Μάρκους Μπεργκ, πετυχαίνοντας στα 34 του το παρθενικό του τέρμα στη διοργάνωση. Η ωραία κεφαλιά του εξαιρετικού, Ίβαν Ράκιτιτς στο 42’ έβαλε σε καθοριστικό σημείο τη Σεβίλλη ξανά στο κόλπο, όμως, ακόμη πιο καθοριστική έδειξε η εξέλιξη του 5ου λεπτού των καθυστερήσεων. Όταν ο Χεσούς Νάβας ανέτρεψε τον Όλσον εκτός περιοχής ως τελευταίος παίκτης, μετά από μια περιπετειώδη φάση κι αντίκρισε μοιραία την κόκκινη κάρτα.

Αν, όμως, δεν είχε υπάρξει αυτή η στιγμή, πώς θα γραφόταν τέτοιο μοναδικό story; Σε αυτό, τον ρόλο του πρωταγωνιστή και του ήρωα ανέλαβε ο Γιουσέφ Εν-Νεσιρί. Ο Μαροκινός μπήκε κλασικά ως αλλαγή στο ματς στο 60’ και «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (69’-72’) για να πετύχει το πιο γρήγορο «νταμπλ» με τη φανέλα της Σεβίλλης στο Champions League (Μπεν Γιεντέρ με 2 γκολ σε 4’ ο προηγούμενος) και να χαρίσει εν τέλει, παρά την πίεση των Ρώσων στο φινάλε, μια επική νίκη που τους δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον 5ο όμιλο.

Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Νάβας, Κουντέ (34’ Όσκαρ), Κάρλος, Εσκουδέρο (34’ Ακούνια), Ράκιτιτς, Γκούντελι, Χορδάν (60’ Εν-Νεσιρί), Οκάμπος, Μουνίρ (60’ Φερνάντο), Ντε Γιονγκ (83’ Ρεκίκ)

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάγιεβ): Σαβόνοβ, Σουλεϊμάνοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Τσερνόβ, Γκαζίνσκι, Σαμπούα (34’ Σπερτσιάν, 65’ Κλάεσον), Όλσον, Ούτκιν (75’ Βάντερσον), Ραμίρες (46’ Σορόκιν), Μπεργκ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τσέλσι – Ρεν 3-0
Σεβίλλη – Κράσνονταρ 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 .Τσέλσι 7 (7-0)
2 .Σεβίλλη 7 (4-2)
3. Κράσνονταρ (3-8)
4. Ρεν 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (24/11):
Ρεν - Τσέλσι
Κράσνονταρ - Σεβίλλη

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα