Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Δοκάρι και... γκέλα (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Δοκάρι και... γκέλα (vid)

bet365

Κορέα και Κόκε βρήκαν δοκάρι, ο Σουάρες δεν μπόρεσε να δώσει τέλος στο αρνητικό του σερί εκτός έδρας στο Champions League και το γκολ του Χιμένες δεν έφτανε για την Ατλέτικο Μαδρίτης για να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας (1-1).

Αυτή τη φορά δεν ήταν οκνηρή. Το δούλεψε, το προσπάθησε, ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές ή τουλάχιστον δεν δίστασε να το επιχειρήσει. Στο τέλος, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε δεν δικαιολόγησε την ανωτερότητά της στη Μόσχα απέναντι στη Λοκομοτίβ και με «εχθρό» τα δοκάρια (2 + ένα ακυρωθέν γκολ), έμεινε με πενιχρό κέρδος τον βαθμό, αλλά εξακολουθεί να είναι το φαβορί για πρόκριση, αν φροντίσει να ξεμπερδέψει από τους Μοσχοβίτες με νίκη στο «Wanda Metropolitano».

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα με τον Χιμένες να ανοίγει το σκορ από το 18', μετά την έξοχη σέντρα του Έκτορ Ερέρα, οι Ροχιμπλάνκος δεν απόλαυσαν τα ηνία για πολύ. Μόλις στο 25', ο Μεξικανός χαφ μετατράπηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή, καθώς υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής, το οποίο καταλογίστηκε και κατόπιν VAR, όσο κι αν... κατασκόπευσε ο Λουίς Σουάρες.

Ο Μίραντσουκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έβαλε ξανά την Ατλέτικο σε διαδικασία εύρεσης του γκολ, που δεν ήρθε ούτε στη σουτάρα του Κορέα στο 31', ούτε στην κεφαλιά του Κόκε στο 66', ενώ ακυρώθηκε στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Σουάρες για οφσάιντ. Κι από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός σκόρερ δεν βρήκε το γκολ που θα έσπαγε την πιο αρνητική παράδοση για επιθετικό εκτός έδρας στην ιστορία του Champions League (23 ματς χωρίς γκολ και συνεχίζει), οι Ροχιμπλάνκος πήραν απλά τον βαθμό από τη ρωσική πρωτεύουσα και κοιτάζουν το επερχόμενο ματς της Μαδρίτης κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μίρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Ραΐκοβιτς, Τσερκέιρα, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ, Κούλικοβ, Κρικόβιακ, Μίραντσουκ (89' Ριμπτσίνσκι), Σμολόβ (64' Ζεμαλεντίνοβ), Ζε Λουίς

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Γιορέντε (69' Βιτόλο, 78' Τορέιρα), Σαούλ (48' Κόκε), Ερέρα (69' Λεμάρ), Κορέα, Σουάρες, Φέλιξ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα