Μπριζ – Λάτσιο 1-1: Όρθια και με ενδεκάδα... ανάγκης (vids)

Gazzetta team
Μπριζ – Λάτσιο 1-1: Όρθια και με ενδεκάδα... ανάγκης (vids)

bet365

Η αποδεκατισμένη Λάτσιο προηγήθηκε, άντεξε στην πίεση της Κλαμπ Μπριζ και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, στην μάχη της πρόκρισης στον έκτο όμιλο του Champions League.

Η Λάτσιο ταξίδεψε στο Βέλγιο χωρίς έντεκα παίκτες λόγω κορονοϊού και, παρ' όλα αυτά στάθηκε όρθια στο «Γιάν Μπρεϊντέλ», παίρνοντας ισοπαλία από την Κλαμπ Μπριζ (1-1) για να παραμείνει στην κορυφή του έκτου ομίλου του Champions League.

Ο Χοακίν Κορέα, ο οποίος ενδεχομένως να μην ξεκινούσε βασικός υπό... κανονικές συνθήκες, με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Σιμόν Μινιολέ και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (14'), σε ένα πρώτο ημίχρονο με εκατέρωθεν καλά διαστήματα.

Το γκολ απελευθέρωσε την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, η οποία κυνήγησε και δεύτερο, προτού η Κλαμπ Μπριζ ανεβάσει στροφές και φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Χανς Βανάκεν (42'), το οποίο ο Άντονι Τέιλορ υπέδειξε μέσω VAR, για καθαρό κράτημα του Ματς Ριτς από τον Πάτρικ μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και έχασαν μια σειρά από καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ανατροπή και να διπλασιάσουν τις νίκες τους, μετά το διπλό της πρεμιέρας στην Αγία Πετρούπολη.

Ο βετεράνος Χοσέ Μανουέλ Ρέινα και η άμυνα των Λατσιάλι άντεξαν μέχρι τέλους και η ομάδα της Ρώμης, χωρίς Στρακόσια, Ιμόμπιλε και Λουίς Αλμπέρτο, μεταξύ πολλών άλλων, έμεινε όρθια επί βελγικού εδάφους.

Κλαμπ Μπριζ (Φιλίπ Κλεμάν): Μινιολέ – Μάτα, Κοσουμού, Ντέλι – Ντιατά, Βόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Σόμπολ – Ντε Κέτελερ (84' Λανγκ), Ντένις (88' Κρμέντσικ).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα – Πάτρικ (46' Περέιρα), Χεντ, Ατσέρμπι – Μάρουσιτς Άκπα-Ακπρό, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φαρές (56' Μουρίκι) – Κορέα, Καϊσέδο (69' Τσιζ).

Διαβάστε ξανά εδώ το LIVE του Champions League

6ος όμιλος

Τα αποτελέσματα

Κλαμπ Μπριζ – Λάτσιο 1-1 (42' πέν. Βανάκεν – 14' Κορέα)

Ντόρτμουντ – Ζενίτ 2-0 (77' πέν. Σάντσο, 90'+1' Χάαλαντ)

Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες)

1. Λάτσιο 4 (4-2)

2. Κλαμπ Μπριζ 4 (3-2)

3. Ντόρτμουντ 3 (3-3)

4. Ζενίτ 0 (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (04/11)

Ζενίτ – Λάτσιο 19.55

Μπριζ – Ντόρτμουντ 22.00

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα