Ολυμπιακός: Με 4-3-3 και Καμαρά - Μπουχαλάκη εφόσον είναι εντελώς καλά ο Κρητικός χαφ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με 4-3-3 και Καμαρά - Μπουχαλάκη εφόσον είναι εντελώς καλά ο Κρητικός χαφ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς από τη στιγμή που ο Μπουχαλάκης θα είναι στο 100% θα έχει σε πρώτο πλάνο το 4-3-3 για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σίτι εκτός έδρας.
Από τη στιγμή που θα είναι στο 100% ο Κρητικός χαφ είναι το πιο πιθανό να δούμε μία διάταξη 4-3-3 στο Σίτι - Ολυμπιακός από τον Μαρτίνς. Με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας δεξιά και αριστερά και κέντρο άμυνας με Σισέ και Σεμέδο.
Κέντρο με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα στην επίθεση με Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Εάν ο Μπουχαλάκης δεν είναι στο 100% τότε η επιλογή θα είναι με Καμαρά και Εμβιλά στο κέντρο και Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Ελ Αραμπί μπροστά.
Θυμίζουμε πως εκτός έμεινε ο Φορτούνης - από τον οποίο εκτός των άλλων ο Μαρτίνς δεν έμεινε ευχαριστημένος από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης - και η αποστολή είναι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν & Ελ Αραμπί.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα