Κράσνονταρ - Τσέλσι 0-4: Άπιαστη! (vid)

Κράσνονταρ - Τσέλσι 0-4: Άπιαστη! (vid)

bet365

Με δύο πέναλτι και μία γκάφα του Σαφόνοβ το «κλείδωσε», με τη γκολάρα του Ζίγιες και τον Πούλισικ το μετέτρεψε σε θρίαμβο. Η Τσέλσι δεν πιανόταν στο 2ο ημίχρονο κι έκανε άνετα το βήμα κορυφής κόντρα στην Κράσνονταρ (0-4).

Το όραμα των φίλων της Τσέλσι μετά τον μεταγραφικό «οργασμό» του καλοκαιριού ήταν η επίδειξη της υπεροπλίας από τη μέση και μπροστά. Οι νίκες με «θόρυβο» και συμμετοχή από όλα τα αστέρια, υπάρχοντα και νεοαποκτηθέντα. Μπορεί στα πρώτα ακόμη ματς να μην έχει επιτευχθεί ο απόλυτος βαθμός χημείας μεταξύ τους, όμως, απέναντι στην Κράσνονταρ, οι οπαδοί των Μπλε και ο Φρανκ Λάμπαρντ είδαν αυτό που λαχταρούσαν. Ο Βέρνερ μοίρασε και σκόραρε, ο Πούλισικ βρήκε δίχτυα, παρομοίως ο Ζίγιες με υπέροχο σόλο στο πρώτο του ματς ως βασικός τη φετινή σεζόν, ο Χάβερτς επίσης χρίστηκε δημιουργός και η λονδρέζικη ποικιλία είχε αποτέλεσμα την εμφατική τεσσάρα στην παγωμένη Ρωσία (0-4).

Για να βάλει τις βάσεις, βέβαια, η Τσέλσι χρειάστηκε τη συνδρομή από τα «δώρα» των γηπεδούχων. Το πρώτο, το πέναλτι που υπέπεσε ο Ντα Σίλβα στον Βέρνερ, το πέταξε στα σκουπίδια ο Ζορζίνιο με... περιπέτεια, στην πρώτη χαμένη εκτέλεση που σταματά στο δοκάρι μετά από τρία χρόνια στο Champions League. Αυτό που δεν έκανε ο Ιταλός, όμως, το πέτυχε ο Χάντσον-Οντόι στο 37' μετά την ασίστ του Χάβερτς και το δεύτερο «δώρο» του Σαφόνοβ που υπέπεσε σε γκέλα, ανοίγοντας τον δρόμο για αυτό που θα ακολουθούσε μετά την ανάπαυλα.

Προοδευτικά η απόδοση των Μπλε ανέβαινε και το τρίτο χάρισμα των Ρώσων με το χέρι του Μαρτίνοβιτς μετατράπηκε σε γκολ από την άσπρη βούλα για τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει σκοράρει και τα 8 του γκολ στο Champions League εκτός έδρας. Κι αφού τα θεμέλια μπήκαν, ο «μάγος» Ζίγιες πέτυχε το εκπληκτικό 3-0 στο 79' και η αλλαγή του Λάμπαρντ, ο Πούλισικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 από την ασίστ του Έιμπραχαμ, διαμορφώνοντας το 9ο ματς της Τσέλσι στον θεσμό που σκοράρει 4+ γκολ εκτός έδρας, κορυφαία επίδοση.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ, Σμόλνικοβ, Ντα Σίλβα, Μαρτίνοβιτς, Τσέρνοβ, Ούτκιν (74' Σουλεϊμάνοφ), Βίλενα, Όλσον (82' Σπερτσιάν), Γκαζίνσκι, Ραμίρες, Μπεργκ (86' Σαμπούα)

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Ζούμα, Τσίλγουελ (81' Έμερσον), Ζορζίνιο (71' Μάουντ), Κόβατσιτς (71' Καντέ), Ζίγιες (81΄ Έιμπραχαμ), Χάντσον-Οντόι (71' Πούλισικ), Χάβερτς, Βέρνερ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα