Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Γλίτωσε την ιστορική ήττα στο 90'+3' (vid)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Γλίτωσε την ιστορική ήττα στο 90'+3' (vid)

bet365

Με γκολ στο 87' και την τελευταία φάση, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να μην ηττηθεί σε τέταρτο σερί ευρωπαϊκό ματς για πρώτη φορά στην ιστορία της, ισοφαρίζοντας 2-2 την Γκλάντμπαχ.

Είναι συγκλονιστικό. Δεν είχε συμβεί ποτέ. Από το 1956 που η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την εκτός συνόρων εμφάνισή της και ξεκίνησε να κατακτά το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ουδέποτε είχε γνωρίσει την ήττα σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη. Και πήγε να συμβεί τώρα. Μετά τη Σαχτάρ, θα τη νικούσε και η Γκλάντμπαχ. Μόνο που αυτό το 2-0 στο “Μπορούσια Παρκ” έγινε στο φινάλε 2-2 και έσωσε κάπως τα προσχήματα. Ειδάλλως, η Βασίλισσα θα είχε γνωρίσει δύο ήττες στις αρχικές αγωνιστικές του Champions League για πρώτη της φορά.

Ακριβώς 27 χρόνια από τότε που ο θρυλικός πατέρας του έβαλε το ένα και μοναδικό γκολ του στον θεσμό, ο Μάρκους Τιράμ χτύπησε δύο φορές και πήγε να σκοτώσει τους Μερένγκες. Το πρώτο ήρθε έπειτα από τέλειο συνδυασμό (33') και στο 59' ακολούθησε το δεύτερο. Ενδιάμεσα, ο Ασένσιο (46') είχε σημαδέψει το δοκάρι. Στη συνέχεια οι Γερμανοί βρήκαν χώρους στην κόντρα. Θα μπορούσαν να κλειδώσουν το τρίποντο, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους.

Στο 87' με εντυπωσιακό γυριστό ο Μπενζεμά έδωσε ελπίδες στους Μαδριλένους και στο 90'+3' ο Καζεμίρο με κοντινό πλασέ μετουσίωσε αυτές τις ελπίδες σε έναν βαθμό. Και αφού δεν συνέβησαν όλα τα αρνητικά που περιγράψαμε παραπάνω για τους Μερένγκες, κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να μην ηττηθούν σε ευρωπαϊκό ματς, ενώ έχαναν με δύο γκολ διαφορά μέχρι το 87'. Με αυτόν τον τρόπο η Ρεάλ μπορεί να έμεινε ουραγός, αλλά δεν επέτρεψε στην Γκλάντμπαχ να πάρει καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Αλλωστε οι Μαδριλένοι δεν έχουν μείνει ποτέ εκτός της επόμενης φάσης από τον όμιλο...

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!


Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (79' Βολφ), Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαουζ, Πλεά (79' Εμπολό), Τιράμ (71' Ερνάν)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (71' Μόντριτς), Ασένσιο (84' Ροντρίγκο), Βινίσιους (70' Αζάρ), Μπενζεμά.


Αποτελέσματα
Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2
Σαχτάρ – Ιντερ 0-0


Βαθμολογία
1. Σαχτάρ 4 (3-2)
2. Γκλάντμπαχ 2 (4-4)
3. Ιντερ 2 (2-2)
4. Ρεάλ Μ. 1 (4-5)


Επόμενη Αγωνιστική (3 Νοεμβρίου)
Ρεάλ Μαδρίτης – Ιντερ
Σαχτάρ – Γκλάντμπαχ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα