Μαρσέιγ- Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στο ρελαντί για την πρωτιά! (vid)

Μαρσέιγ- Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στο ρελαντί για την πρωτιά! (vid)

bet365

H Μάντσεστερ Σίτι πήρε εύκολη νίκη στη Μασσαλία (3-0) επί της Μαρσέιγ, έφτασε τους έξι βαθμούς και επιβεβαιώνει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στον όμιλο!

Ποιος να τη σταματήσει... Μετά την τριάρα επί της Πόρτο, η Σίτι πέρασε εύκολα και από τη Μασσαλία, επικράτησε 3-0 της Μαρσέιγ και αποδεικνύει πως είναι η απόλυτη κυρίαρχος του ομίλου. Δεν έπεισαν οι γηπεδούχοι ούτε δημιουργικά, έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς οι «Πολίτες» σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους στη σεζόν.

Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά στο ματς, πήρε με το... καλημέρα τον έλεγχο και δεν άφησε την Μαρσέιγ να φανεί απειλητική. Οι «Πολίτες» πίεζαν τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να βρουν χώρους. Στο 13' η Σίτι είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά ο Μανταντά είχε σωστή αντίδραση στο σουτ του Φόντεν. Ωστόσο, στο 18' ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντε Μπρόινε έκανε υπέροχη ασίστ και ο Φεράν Τόρες πέτυχε το 1-0. Η Σίτι πήρε αυτό που ήθελε, είχε τον έλεγχο και μέχρι το τέλος του α' μέρους κατάφερε να κρατήσει τη Μαρσέιγ μακριά από την περιοχή της. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Μασσαλοί έκαναν το πρώτο σουτ εντός στόχου στο 41', αλλά ο Ράντονιτς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Μαρσέιγ παρέμενε... κρυμμένη στην περιοχή της, η Σίτι είχε τον έλεγχο και δεν έδειχνε πως μπορεί να κινδυνεύσει από τους Μασσαλούς. Γκουντογκάν και Φόντεν ήταν εξαιρετικοί και στο 76' οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη. Ο Φόντεν έκανε την αρχή, ο Στέρλινγκ την ασίστ και ο Γκουντογκάν από κοντά πέτυχε το 2-0. Ούτε όμως εκεί κατάφερε η Μαρσέιγ να ρισκάρει... Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ! Μαχρέζ και Ντε Μπρόινε συνεργάστηκαν ιδανικά και ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το 3-0 από τη δεύτερη ασίστ του Βέλγου...

Mαρσέιγ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Γκονζάλες, Τσαλέτα - Καρ, Καμαρά, Μπαλέρντι, Ράντονιτς (78' Μπενεντέτο), Ρονγκιέ (64' Σανσόν), Κουζάν (85' Γκουέγ), Τοβέν (78' Παγιέ

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ (77' Στόουνς), Ντίας, Γκουντογκάν (78' Σίλβα), Ντε Μπρόινε (82' Πάλμερ), Ζιντσένκο (68' Κανσέλο), Ρόδρι, Φόντεν, Στέρλινγκ, Τόρες (77' Μαχρέζ)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-1)
2. Πόρτο 3 (3-3)
3. Ολυμπιακός 3 (1-2)
4. Μαρσέιγ 0 (0-4)

Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0 (11' Bιέιρα, 85' Σ. Ολιβέιρα)
Μαρσέιγ - Μαν. Σίτι 0-3 (18' Φ. Τόρες, 76' Γκουντογκάν, 81' Στέρλινγκ)

Επόμενη αγωνιστική (3/11)
Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός
Πόρτο - Μαρσέιγ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα