Μαρσέιγ: Πως ο Βίλας Μπόας εκτέθηκε με Μπενεντέτο και Μήτρογλου... (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρσέιγ: Πως ο Βίλας Μπόας εκτέθηκε με Μπενεντέτο και Μήτρογλου... (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βάλει στον... πάγο τον Μητρογκόλ όμως ο βασικός επιθετικός του στη Μαρσέιγ, Ντάριο Μπενεντέτο, είναι... άσφαιρος σε 8 ματς και 593 λεπτά!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στο ποδόσφαιρο δεν είναι και πολύ δύσκολο να εκτεθείς ειδικά όταν βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο club όπως είναι η Μαρσέιγ. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Αντρέ Βίλας Μπόας με τον Μήτρογλου και τον Μπενεντέτο. Ο Έλληνας φορ των 50 αγώνων και 16 γκολ και 1 ασίστ στους Μαρσεγιέζους έχει δεχθεί σκληρή κριτική στη Γαλλία και έως ένα σημείο και άδικη για παίκτη της ποιότητάς του.

Ο Βίλας Μπόας επέλεξε να τον βάλει σε αγωνιστική... καραντίνα, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του. Ωστόσο ο παίκτης που έχει εμπιστευθεί στην επίθεση, ο Ντάριο Μπενεντέτο, δεν έχει σκοράρει καν φέτος! Σε 7 ματς πρωταθλήματος και σε 1 του Champions League με τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει δίχτυα. Σύνολο 593 λεπτά... άσφαιρος. Και υπό μία έννοια και μοιραίος στο ματς του Καραϊσκάκη με το τετ α τετ που έχασε.
Και για να τα βάλουμε κάτω με αριθμούς. Ο Μήτρογλου τη σεζόν 2017-2018 στη Μαρσέιγ είχε 13 γκολ και 1 ασίστ σε 30 αγώνες, σε μία σεζόν που είχε και προβλήματα ετοιμότητας - τραυματισμών. Τον αμέσως επόμενο χρόνο είχε 3 γκολ σε 14 ματς στη Ligue 1 ενώ δεν έβαλε γκολ σε 5 ματς του Europa League (215 λεπτά συμμετοχής εκεί). Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν δανεικός στην Αϊντχόφεν ενώ το '18-'19 είχε τον δανεισμό στην Τουρκία.
Με αφορμή το γεγονός πως ο Βίλας Μπόας μέχρι στιγμής εκτίθεται με τον Μπενεντέτο στη Γαλλία τα σχόλια από τα ΜΜΕ είναι πολλά. Αναφορικά με τον Μήτρογλου οι Γάλλοι αδυνατούν να καταλάβουν το πως είναι στο... απυρόβλητο ο 30χρονος Αργεντίνος ενώ δεν βάζει γκολ ενώ εάν ήταν στη θέση του ο Μήτρογλου ήδη θα διάβαζε ένα... σωρό κείμενα. Παράλληλα η έτερη απορία έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Μήτρογλου δεν παίρνει καν ευκαιρία για να βοηθήσει.
Οι αριθμοί του Μπενεντέτο φέτος είναι ξεκάθαρα απογοητευτικοί και δικαιολογούν τις παραπάνω διαπιστώσεις. Πέρυσι ο ίδιος παίκτης είχε 11 γκολ και 2 ασίστ σε 28 αγώνες και ενώ συνολικά στη Μαρσέιγ έχει 11 γκολ και 2 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις. Μάλιστα γίνεται και σύγκριση του βιογραφικού των δύο παικτών καθώς ο Μητρογκόλ ή Mitrogolo όπως τον ανέφεραν στην Πορτογαλία έχει στο παλμαρέ του 88 ματς με τη Μπενφίκα με 52 γκολ και 10 ασίστ ενώ έχει σκοράρει στο Champions League και με τους Λουζιτανούς και με τον Ολυμπιακό... Ο χρόνος φυσικά θα δείξει εάν ο Βίλας Μπόας επιμένει σε αυτήν την κατεύθυνση και εάν το κάνει κατά πόσον θα δικαιωθεί αλλά σε αυτή τη φάση εκτίθεται...
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα