Λίβερπουλ: Λήξη συναγερμού με Μανέ

Λίβερπουλ: Λήξη συναγερμού με Μανέ

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Λήξη συναγερμού με Μανέ

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να καθησυχάσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ αναφορικά με την κατάσταση του Σαντιό Μανέ έπειτα από την αντικατάσταση του Σενεγαλέζου επιθετικού που βγήκε με αλλαγή στο ματς με τον Άγιαξ και έβαλέ πάγο στο πόδι...

Ο Μανέ ήταν εκείνος που συμμετείχε στη φάση του μοναδικού γκολ των «κόκκινων» στο Άμστερνταμ το βράδυ της Τετάρτης, με τον Ταλιαφίκο να βάζει λάθος τα πόδια του, να κάνει την κόντρα και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο διεθνής φορ, μαζί με τους Σαλάχ και Φιρμίνο αντικαταστάθηκαν λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κόντρα στον Αίαντα και μόλις κάθισε στον πάγκο, έβαλε αμέσως πάγο στο πόδι.

«Είναι μια ενόχληση που έχει εδώ και αρκετές μέρες και απλά βάζει πάγο όταν δεν παίζει. Δεν είναι κάτι σοβαρό...» είπε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου για να καθησυχάσει άπαντες.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα