Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: «Περίπατος» με το νόμισμα της πρωταθλήτριας (vid)

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: «Περίπατος» με το νόμισμα της πρωταθλήτριας (vid)

bet365

Η πορεία της υπεράσπισης του «στέμματος» άρχισε εμφατικά για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, η οποία με τρομερό Κομάν και γκολάρες διέλυσε την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-0) στο 100ο ματς του Τσόλο Σιμεόνε στο Champions League.

Δύο μήνες πριν έφτασε στο τέλος του δρόμου, γεύτηκε το νέκταρ του 6ουChampions League και πιστοποίησε την ανωτερότητά της από κάθε άλλο μεγαθήριο. Πίσω στο παρόν, το μόνο που έχει αλλάξει για την αρμάδα του Χάνσι Φλικ είναι το έτος της αγωνιστικής περιόδου. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε την πορεία της υπεράσπισης του τίτλου με περίπατο, τιμωρώντας την εκ νέου προβληματική Ατλέτικο Μαδρίτης και επιφύλαξε τεσσάρα στην πλάτη του Τσόλο Σιμεόνε, στο 100ο παιχνίδι του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το κοντέρ πήρε μπρος από εκείνον στον οποίο σταμάτησε στον τελικό της περασμένης σεζόν. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν ήταν ο MVP στην αναμέτρηση τίτλου κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και άρχισε με το πόδι στο γκάζι τη νέα περίοδο, ανοίγοντας το σκορ στο 28’ με ωραίο κατέβασμα της μπάλας και πλασέ μετά την μπαλιά του Κίμιχ και στο 40’ μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργός για το απλό και όμορφο 2-0 του Λέον Γκορέτσκα (2ο γκολ στη διοργάνωση).

Απέναντι σε μια ακίνδυνη, «άνοστη» Ατλέτικο, που είχε όλη κι όλη μία ευκαρία στον στόχο στο πρώτο μέρος και τρεις συνολικά στο ματς, οι Βαυαροί δεν δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν κι άλλα γκολ, αφού πρώτα, γλίτωσαν το 2-1 με το ακυρωθέν γκολ του Φέλιξ για οφσάιντ του Σουάρες στο 47’. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, με τον Τολισό να χαρίζει ένα υποψήφιο για γκολ της σεζόν από την πρεμιέρα, μια «φωτοβολίδα» που κάρφωσε τον Όμπλακ στο «Γ», με τον Κομάν να γίνεται μετά το Α, και το Ω των Βαυαρών στο ματς, πετυχαίνοντας το 4-0 με φανταστική ατομική ενέργεια, για την πιο βαριά ήττα του Αργεντίνου τεχνικού στο τιμόνι των Ροχιμπλάνκος (μαζί με το 4-0 από τη Ντόρτμουντ το 2018).

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ (73’ Σαρ), Σίλε, Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (83’ Μαρτίνεθ), Τολισό, Μίλερ (83’ Ντέιβις), Κομάν (73’ Κόστα), Λεβαντόφσκι (83’ Τσούπο-Μοτίνγκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Σάβιτς, Λόντι, Καράσκο (76’ Βιτόλο), Κόκε (79’ Τορέιρα), Ερέρα, Γιορέντε (79’ Λεμάρ), Σουάρες (76’ Κορέα), Φέλιξ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Ζάλτσμπουργκ – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2
  • Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Μπάγερν Μονάχου 3 (4-0)
  2. Λοκομοτίβ Μόσχας 1 (2-2)
  3. Ζάλτσμπουργκ 1 (2-2)
  4. Ατλέτικο Μαδρίτης 0 (0-4)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

27/10 Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου (19:55)

27/10 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζάλτσμπουργκ (22:00)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα