Τσέλσι - Σεβίλλη 0-0: Δεν έπεισαν οι Λονδρέζοι... (vid)

Τσέλσι - Σεβίλλη 0-0: Δεν έπεισαν οι Λονδρέζοι... (vid)

bet365

Η Τσέλσι δεν έπεισε σε ακόμα ένα ματς, η Σεβίλλη είχε τον έλεγχο και απέσπασε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία 0-0.

Οι κακές εμφανίσεις της Τσέλσι συνεχίστηκαν, αν και αυτή τη φορά κράτησε το… μηδέν! Η Σεβίλλη χωρίς να δυσκολευθεί απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο Λονδίνο κι έκανε ένα… βήμα πιο μπροστά για την πρόκριση. Συντηρητικό παιχνίδι από τους Μπλε, δεν είχαν ουσία και δημιουργικές εμπνεύσεις για να βάλουν δύσκολα στους Σεβιλιάνους.

Δεν έπεισε η Τσέλσι, τον έλεγχο η Σεβίλλη!
Η Τσέλσι προσπάθησε να μπει πιο δυνατά στο ματς, όμως μετά το πρώτο πεντάλεπτο η Σεβίλλη ήταν αυτή που πίεσε ψηλά, πήρε την κατοχή και κατάφερε να προκαλέσει εκνευρισμό στην Τσέλσι. Οι Μπλε αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φανούν απειλητικοί. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους Σεβιλιάνους στο 18', αλλά η κεφαλιά του Γκουντέλι πέρασε μόλις άουτ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 31' για να κάνει η Τσέλσι την πρώτη της ευκαιρία, αλλά ο Βέρνερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουνου. Πλήγμα για τους φιλοξενούμενους ο τραυματισμός του στόπερ Γκόμεθ, με τον Φερνάντο να γυρίζει στην άμυνα και την ομάδα να χάνει δύναμη από το κέντρο. Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν με το γερμανικό δίδυμο να απειλήσουν πριν το τέλος, αλλά Χάβερτς και Βέρνερ δεν συνδυάστηκαν ιδανικά!

Πήραν τον βαθμό οι Σεβιλιάνοι
Στην επανάληψη η Τσέλσι μπήκε πιο επιθετικά, η Σεβίλλη οπισθοχώρησε, χάνοντας τη δύναμή της στη μεσαία γραμμή. Στο 48' από κόρνερ του Τσίλγουελ ο Ζούμα δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 56' η σουτάρα του Βέρνερ δε βρήκε στόχο. Οι Μπλε πίεζαν, κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και στο 59' έχασαν μια ακόμα ευκαιρία, αλλά ο Τσίλγουελ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Μετά το 70' η Σεβίλλη όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά κατάφερε να πάρει ξανά τον έλεγχο, όμως Οκάμπος, Ντε Γιονγκ και Χορδάν δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που είχαν. Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (65' Κόβατσιτς), Καντέ, Μάουντ (62' Ζίγιεχ), Πούλισικ (90' Οντόι), Χάβερτς, Βέρνερ (90' Αμπραχαμ)

Σεβίλλη (Γιουλιέν Λοπετέγι): Μπουνου, Νάβας, Γκόμεθ (33' Ζορδάν), Κάρλος, Ράκιτιτς (80' Βάσκες), Φερνάντο, Γκουντέλι, Οκάμπος, Ακούνια, Σούσο (58' Τόρες), Ντε Γιονγκ (80' Ν'Νεσίρι)

Βαθμολογία 5ου ομίλου
1. Κράσνονταρ 1 (1-1)
2. Ρεν 1 (1-1)
3. Σεβίλλη 1 (0-0)
4. Τσέλσι 1 (0-0)

Τσέλσι - Σεβίλλη 0-0
Ρεν - Κράσνονταρ 1-1

Επόμενη αγωνιστική (28/10)
Κράσνονταρ - Τσέλσι
Σεβίλλη - Ρεν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα