ΠΑΟΚ-Κρασνοντάρ: Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπεργκ και Βάντερσον

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Κρασνοντάρ: Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπεργκ και Βάντερσον

bet365

«Συναγερμός» στο στρατόπεδο της ρωσικής ομάδας, καθώς δύο από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της, ο Μάρκους Μπεργκ και ο Βάντερσον, παραμένουν στη λίστα των τραυματιών.

Η Κρασνοντάρ ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, με δύο σημαντικά προβλήματα να προκαλούν πονοκέφαλο στον προπονητή της, Μουράντ Μουσάεφ.

Ο Μάρκους Μπεργκ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Σότσι, εκεί όπου ο Βάντερσον Μασιέλ Σόουζα Κάμπος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Ο Σουηδός επιθετικός θα υποβληθεί σήμερα (27/9) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού, με τις πιθανότητες να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη να είναι αρκετές, όχι όμως και για να αγωνιστεί από την αρχή στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι πιθανότητες είναι ακόμη λιγότερες για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας (η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της Κράσνονταρ έκανε λόγο για θλάση) από την αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης (22/9) και σύμφωνα με τον Μουσάεφ συγκεντρώνει 40% πιθανότητες για να είναι στη διάθεσή του.

«Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το ντέρμπι με τη Σότσι και δεν τα κάναμε. Αν θέλαμε πάντως να κρατήσουμε δυνάμεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να παραταχθούμε με την δεύτερη ομάδα, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ», σχολίασε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα