Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει χάσει ποτέ με 3-0

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει χάσει ποτέ με 3-0

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει χάσει ποτέ με 3-0

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 110 ματς στον Ολυμπιακό και δεν έχει γνωρίσει πότε την ήττα με τρία γκολ διαφορά! Eφτασε τον Μπάγεβιτς στις νίκες...

Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

ΟΚ, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά για αποτέλεσμα ή πρόκριση. Ομως υπάρχει η στατιστική. Η προϊστορία. Ο Ολυμπιακός έχει σαφέστατο προβάδισμα για να μπει στους ομίλους του Champions League μετά το 2-0 επί της Ομόνοιας. Εάν κοιτάξει κάποιος όμως τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της 1ης Οκτωβρίου.

Γιατί; Επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς στα 110 ματς που βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα με διαφορά τριών τερμάτων! Ούτε καν από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρσι διέσυρε τους πάντες σε Γερμανία και Champions League κατακτώντας το treble.

Σε 110 αγώνες λοιπόν με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γνωρίσει την ήττα 15 φορές. Και οι μεγαλύτερες ήττες του είναι:

  • Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1
  • Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1
  • Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 2-0
  • Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2

Μόνο 5 ήττες με διαφορά δύο τερμάτων. Καμία με διαφορά τριών τερμάτων...

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ 14 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΝΙΚΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έπιασε και μια προσωπική κορυφή στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος έφτασε τις 14 ευρωπαϊκές νίκες και ισοφάρισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Φυσικά ο Μαρτίνς το έχει καταφέρει σε λιγότερα ματς (29 έναντι 36). Του μένει ακόμα μία για να είναι μόνος πρώτος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα