Πίζι: «Ιδιαίτερος ο μονός αγώνας στην Τούμπα»

Gazzetta team
Πίζι: «Ιδιαίτερος ο μονός αγώνας στην Τούμπα»

bet365

Η Μπενφίκα γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Πίζι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες της μονομαχίας στην άδεια Τούμπα.

Το 2018 είχε «εκτελέσει» τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας τρία γκολ στα δύο παιχνίδια για τα playoffs του Champions League, όμως αυτή τη φορά ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, Πίζι, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της νέας αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την ετοιμότητα της Μπενφίκα:

«Είμαστε έτοιμοι 100% υπάρχει η ιδιαιτερότητα του μονού αγώνα, θα παλέψουμε για τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία:

«Προσπαθούμε κάθε μέρα να βγάζουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής, Έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες και εμείς οι παλιοί θα τους κάνουμε να νιώσουν άνετα».

Για τις αλλαγές στη Μπενφίκα:

«Υπάρχουν διαφορές κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες, έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια για να βγουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Αύριο θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

Για το ότι έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ παλαιότερα και τις διαφορές με τώρα:

«Σίγουρα ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Τον έχουμε αναλύσει και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε».

Για την ατομική ποιότητα και το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει επίσημους αγώνες:

«Μπορεί να έχουμε ατομική ποιότητα, αλλά θέλουμε και ομαδικότητα. Έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Η ομαδικότητα όμως θα μας βοηθήσει να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ!»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα