Ο ποδοσφαιριστής Δ. Πέλκας ΔΕΝ σχημάτισε τον σταυρό με τα δάκτυλά του

Ο ποδοσφαιριστής Δ. Πέλκας ΔΕΝ σχημάτισε τον σταυρό με τα δάκτυλά του

Gazzetta team
Ο ποδοσφαιριστής Δ. Πέλκας ΔΕΝ σχημάτισε τον σταυρό με τα δάκτυλά του

bet365

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, που διεξήχθη στις 25 Αυγούστου 2020, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας, Δ. Πέλκας, πλησίασε στην κάμερα και προέβη σε μία χειρονομία. Σύμφωνα με αρκετές ιστοσελίδες, ο ποδοσφαιριστής σχημάτισε τον σταυρό με τα δάκτυλά του. Αυτός ο ισχυρισμός, όμως, δεν είναι αληθής.

Διαβάσαμε σε κάποια sites ότι o Δημήτρης Πέλκας πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Μπεσίκτας, σχηματίζοντας έναν σταυρό. Αυτό δεν είναι ακριβές. Σύμφωνα λοιπόν με τα ellinikahoaxes:

Τι ισχύει;

Στο βίντεο των στιγμιοτύπων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την τουρκική Beşiktaş για τον β΄ προκριματικό γύρο της διασυλλογικής διοργάνωσης Champions League, παρατηρούμε τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Πέλκα, να κατευθύνεται στην κάμερα μετά την επίτευξη από τον ίδιο του τρίτου τέρματος [ο αγώνας έληξε 3-1]. Ωστόσο, όπως παρατηρούμε στα σχετικά στιγμιότυπα του πανηγυρισμού, ο ποδοσφαιριστής δεν σχηματίζει σταυρό, αλλά ένα απροσδιόριστο σχήμα που για τον θεατή φαίνεται ως αντεστραμμένο κάππα (Κ).

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, διευκρίνισε ότι σχημάτισε το γράμμα Κ, για χάρη της γυναίκας με την οποία έχει δεσμό.

Εν τέλει, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο ισχυρισμός πως ο ποδοσφαιριστής Δ. Πέλκας σχημάτισε με τα δάκτυλά του τον σταυρό, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμού του τέρματος που σκόραρε εναντίον τουρκικής ομάδας στις 25 Αυγούστου 2020, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και καταρρίπτεται.

Συνεπώς, η είδηση που διαδόθηκε είναι ανακριβής!

Διαβάστε ακόμη:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα