Μπεσίκτας: «Ας κερδίσει ο καλύτερος, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική» (vid)

Μπεσίκτας: «Ας κερδίσει ο καλύτερος, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική» (vid)

Μπεσίκτας: «Ας κερδίσει ο καλύτερος, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική» (vid)

bet365

O Σεργκέν Γιαλτσίν και ο Ατίμπα Χάτσινσον εκπροσώπησαν την Μπεσίκτας στην συνέντευξη Τύπου της τουρκικής ομάδας.

Με αρκετή καθυστέρηση και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στην Τούμπα η αποστολή της Μπεσίκτας, που πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

O Σεργκέν Γιαλτσίν στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ υποστήριξε ότι ο Άντεμ Λιάγιτς είναι τραυματίας και γι' αυτό δεν συμμετέχει στην αποστολή.

«Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε με μερικές αλλαγές στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και αύριο θα γίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα κερδίσει ο πιο τυχερός», είπε αρχικά ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, που ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που θα παίξει στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ.

«Έχουμε αγωνία. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε μικρό διάστημα προετοιμασίας, αλλά ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση από την ομάδα μου, μια και ο αγώνας θα είναι σημαντικός. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Σε ερώτηση για την ένταση που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών ο Γιαλτσίν τόνισε: «Είμαστε αθλητές και δεν ασχολούμαστε με την πολιτική. Όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες μας υποδέχθηκαν πολύ καλά. Αφήνουμε όλα τα άλλα στην άκρη».

Για το ότι το ματς είναι μονό είπε: «Είναι δύσκολο γιατί τα λάθη δεν διορθώνονται. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος. Εμείς δεν θα ρισκάρουμε και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν την τακτική του άλλου. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις πίσω, εμείς όμως επιλέγουμε ένα διαφορετικό στυλ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι 50-50. Σίγουρα είναι πρόβλημα το ότι δεν παίξαμε φιλικά. Δεν είχαμε χρόνο όμως. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και έχουμε αγωνία γι’ αυτόν».

Χάντσινσον

Ο αρχηγός της Μπεσίκτας, Ατίμπα Χάτσινσον, από την πλευρά του τόνισε τα εξής:

«Έχουμε ετοιμαστεί καλά με προπονήσεις υψηλού επιπέδου. Είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα. Μας υποδέχθηκαν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Η μόνη καθυστέρηση είχε να κάνει με τον κορονοϊό».

Για την ανανέωσή του συμβολαίου τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που παραμένω εδώ. Περιμένω με ανυπομονησία αυτή τη χρονιά, αλλά και τον αγώνα που πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση».

Για την μικρή προετοιμασία της ομάδας του τόνισε: «Δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό. Είχαμε μόνο δύο εβδομάδες διακοπής και αύριο θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε την καλύτερη απόδοση».

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ ο Καναδός μέσος υποστήριξε: «Είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ατομικά. Τους ξέρουμε αλλά και εμείς θέλουμε να παίξουμε επιθετικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα