Φερέιρα: «Να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια»

Φερέιρα: «Να ξαναβάλουμε τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα με την Μπεσίκτας, ενώ τόνισε την πίστη που έχει στους παίκτες του για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κοντράρει τις δυνάμεις του με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, την Τρίτη (25/08, 21:00) και ο Πορτογάλος τεχνικός, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας τελικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα που περιμένει από την Μπεσίκτας: «Η Μπεσίκτας έχει τον ίδιο προπονητή, επέστρεψαν κάποιοι δανεικοί παίκτες που είχε και είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα την αγωνιστική νοοτροπία και φιλοσοφία που έχει, αλλά το πιο σημαντικό, είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς αύριο. Ο καθένας πρέπει να δείξει το καλύτερο πρόσωπο, να δείχνει πόσο πολύ το θέλει σε κάθε φάση, σε κάθε μπαλιά, γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτούς».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Αύριο θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη ποδοσφαιρική πειθαρχία και ο καθένας να βάλει το ταλέντο του για να κερδίσει η ομάδα. Το σύστημα της ομάδας είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω πολύ και στην ομάδα και στους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σε όλα τα κομμάτια, όπου μπορούμε και θέλουμε να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αύριο θα φανεί αυτό».

Για τη σημασία της πρόκρισης: «Θέλουμε να βάλουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και θα τα δώσουμε όλα για αυτό. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε τώρα και τίποτα άλλο».

Για το ένα παιχνίδι ή διπλή σειρά: «Δεν έχουμε διπλό αγώνα. Ο αυριανός αγώνας αντιμετωπίζεται ως ένας τελικός, για αυτό και είπα από την αρχή, ότι θα πρέπει να παρουσιάσουμε μία ομάδα πολύ πειθαρχημένη, θα πρέπει να παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να δείξουμε την ποιότητά μας. Αν καταφέρουμε να ενώσουμε τα τρία αυτά στοιχεία, τότε θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παίζοντας όλοι μαζί, προσπαθώντας να αποφύγουμε τα λάθη και γνωρίζοντας ότι όντας μόνο το παιχνίδι, θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για το κλίμα γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κι εγώ και οι παίκτες μου, ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία αυτού του αγώνα. Η μοναδική απάντηση που θα δώσουμε, θα είναι στον αγωνιστικό χώρο και καθαρά και μόνο αγωνιστικά. Σε κάθε περίπτωση σίγουρα θέλουμε να τιμήσουμε το σύλλογο και το έμβλημα. Ξέρουμε τι σημασία έχει το να φοράει κανείς αυτή τη φανέλα και το πόση σημασία έχει το να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να δώσουμε μία καλή εικόνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα