Μπάγερν Μονάχου: Έντεκα νίκες σε έντεκα ματς, η μοναδική στην ιστορία

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Έντεκα νίκες σε έντεκα ματς, η μοναδική στην ιστορία

bet365

Το 6ο τρόπαιο της Μπάγερν Μονάχου σφραγίστηκε με το απόλυτο νικών και στα έντεκα ματς που έδωσε στη φετινή διοργάνωση, επίδοση που την κατατάσσει μοναδική στην ιστορία.

Τι κι αν δεν είχε μείνει κάτω από τα δύο γκολ σε κανένα ματς στο φετινό Champions League; Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το μάξιμουμ για ακόμη μια φορά, έστω και με ένα μόνο «χτύπημα» από τον Κίνγσκλεϊ Κομάν και της ήταν αρκετό για να γευτεί το τρεμπλ και την 6η κατάκτηση Champions League στην ιστορία της. Κι όλα αυτά, χωρίς την παραμικρή «παραφωνία» σε αυτό το ταξίδι που ολοκληρώθηκε μετά από 11 μήνες ελέω πανδημίας.

Οι Βαυαροί πήραν την 11η νίκη σε ισάριθμα ματς στη σεζόν, σημειώνοντας μοναδική επίδοση στα χρονικά τηξς διοργάνωσης: Δύο στα δύο απέναντι σε Ολυμπιακό, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, συντριπτική επικράτηση σε δύο ματς απέναντι σε Τσέλσι και σε ένα απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Λυών και το κερασάκι στην τούρτα με το λιτό 1-0 απέναντι στους Παριζιάνους, συνέθεσαν την απόλυτα νικηφόρα πορεία της υπερ-ομάδας του Χάνσι Φλικ μέχρι τη στέψη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα