Δώνης: «Στη Μακάμπι δεν ήρθα για τα χρήματα αλλά για το πρότζεκτ»

Δώνης: «Στη Μακάμπι δεν ήρθα για τα χρήματα αλλά για το πρότζεκτ»

Δώνης: «Στη Μακάμπι δεν ήρθα για τα χρήματα αλλά για το πρότζεκτ»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει του αγώνα με τη Ρίγα μίλησε για πολλά θέματα, εκ των οποίων και τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Σφαιρόπουλο και πόσο τον βοήθησε.
Ο Έλληνας τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι με τη Ρίγα: Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να σχηματίσουμε γνώμη για την ομάδα και τους παίκτες. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε ότι έφτιαξε ο Βλάνταν Ίβιτς αλλά να πάμε ένα βήμα παραπέρα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία εξαιρετική νέα πρόκληση για μένα και την καριέρα μου. Έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα με σωστό και δυνατό πνεύμα.
Την κατάσταση με τον κορονοϊό: Δεν ήταν εύκολο αλλά πουθενά δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τον κορονοϊό. Φρόντισα ώστε να μάθω τα πάντα για την ομάδα και την προσεχή μας αντίπαλο. Θέλουμε να δουλεύουμε σωστά και να βελτιωνόμαστε.
Το πως βλέπει την ομάδα του Τελ Αβίβ σε σχέση με τους προηγούμενους συλλόγους του: Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Έχουμε καλή ομάδα αλλά το ρόστερ μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν είμαι εδώ για να κάνουμε πολλές αλλαγές.
Θέλουμε να δουλέψουμε καλά. Έχω εμπειρία από τέτοια ματς από τον ΑΠΟΕΛ. Στην Ελλάδα έχω δουλέψει σε μεγάλες ομάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πήγα στον Παναθηναϊκό λόγω του δεσίματος με την ομάδα που έχω αγωνιστεί. Η ομάδα ήταν σε δύσκολη θέση, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και είχε προβλήματα, όμως προσωπικά νιώθω πολύ καλά για όλα όσα πετύχαμε αυτά τα δύο χρόνια. Δουλέψαμε καλά και δώσαμε ελπίδα στον κόσμο. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο πρόεδρος και η Μακάμπι μου έδειξαν πόσο με εκτιμούν και πόσο με ήθελαν. Δεν ήταν θέμα χρημάτων αλλά θέμα πρότζεκτ. Δεν ήρθα για τα χρήματα αλλά για το πρότζεκτ. Νιώθω έτοιμος. Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε πολύ καλή δουλειά και ήρθα να συνεχίσω αυτό που άφησε.
Τη φιλοσοφία μου: Μου αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας αλλά και να προσπαθούμε να ελέγχουμε τον ρυθμό. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε σταθεί πολύ καλά σε ματς όπως με τον Ολυμπιακό. Συνήθως παίζω το 4-3-3. Για μένα η τακτική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Προπονώ ομάδες εδώ και 18 χρόνια και στις περισσότερες έμεινα καιρό και όχι λίγους μήνες. Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι παντού η ίδια.
Τον Σφαιρόπουλο: Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Μου είπε πολλά για την χώρα και με βοήθησε και ελπίζω να βρεθούμε άμεσα από κοντά για να ανταλλάξουμε και άλλες απόψεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα