Ιβαν Σαββίδης για Μπεσίκτας: «Εκείνη την μέρα θα εκπροσωπείτε όλη την Ελλάδα»

Gazzetta team
Ιβαν Σαββίδης για Μπεσίκτας: «Εκείνη την μέρα θα εκπροσωπείτε όλη την Ελλάδα»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω του Μάκη Γκαγκάτση έστειλε το μήνυμά του στην ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπεσίκτας. «Αλλο η πολιτική, όμως εκείνη την μέρα...»

Η πανδημία έχει... καθηλώσει τον Ιβάν Σαββίδη στην Ρωσία και το Ροστόφ. Οπερ σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ για να πει όσα θα ήθελε στους παίκτες για τον αγώνα με την Μπεσίκτας. Ετσι μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ο ισχυρός άντρας του συλλόγου έστειλε το μήνυμά του για το ματς με την Μπεσίκτας, όπως έγραψε η Forza.

Ενα ματς κρίσιμο για την ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ, το οποίο ταυτόχρονα θα διεξαχθεί εν μέσω της ελληνοτουρκικής έντασης.

«Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ότι αφορά την υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα