Ντε Μπρόινε: «Πάλι τα ίδια...»

Ντε Μπρόινε: «Πάλι τα ίδια...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Μπρόινε: «Πάλι τα ίδια...»

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ένιωσε στο ίδιο έργο θεατής με την ομάδα του γι' ακόμα μια χρονιά.

Τα όνειρα του Πεπ Γκουαρδιόλα και των παικτών του για κάτι σπουδαίο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αναγκάζονται να περιμένουν ακόμα μια σεζόν καθώς και φέτος παρά το... ευνοϊκό φορμάτ με τα μονά ματς του Final-8, ήρθε... σφαλιάρα από τη Λυών και αποκλεισμός με το τελικό 3-1 στη Λισαβόνα.

Ο Βέλγος σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Σίτι στο ματς με τους Γάλλους, είπε μετά το ματς:

«Άλλη μια χρονιά, ξανά τα ίδια... Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό από εμάς, το ξέρουμε πολύ καλά, ξεκινήσαμε δίχως να φορτσάρουμε και δεν είχαμε πολλές επιλογές.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως το ματς τελείωσε στο 2-1 και μετά έγινε και το 3-1... Είναι κρίμα για εμάς που αποχωρούμε με αυτό τον τρόπο...».

Όσο για το δεύτερο γκολ των «λιονέ» και τις φωνές από πλευράς αγγλικής ομάδας για οφσάιντ προτού η μπάλα φτάσει στον Ντεμπελέ και φύγει μόνος απέναντι από τον Έντερσον, ο Ντε Μπρόινε αρκέστηκε να πει:

«Δεν πρόκειται να καθίσω να παραπονεθώ και να γκρινιάξω για το γκολ, ό,τι έδωσαν, έδωσαν... ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα