Μπαρτσελόνα: «Ντροπή» και «Ιστορική ταπείνωση» (pics)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: «Ντροπή» και «Ιστορική ταπείνωση» (pics)

bet365

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων στην Ισπανία αποτυπώνουν απόλυτα την εικόνα διάλυσης της Μπαρτσελόνα στον ιστορικό διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.

Ό,τι και να γράψει κανείς για το Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 2-8 φαντάζει λίγο. Οι αθλητικές εφημερίδες στην Ισπανία, λοιπόν, προσπάθησαν να αποδώσουν το μέγεθος της ταπείνωσης των Μπλαουγκράνα μετά την ιστορική συντριβή από τους Βαυαρούς στα προημιτελικά του Champions League.

Η «Sport» της Βαρκελώνης έκανε λόγο για «ιστορική ταπείνωση», χαρακτηρίζοντας «γελοία» την εμφάνιση μιας Μπαρτσελόνα που, για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια, τελείωσε μια σεζόν χωρίς ούτε έναν τίτλο.

«Ντροπιαστικό τέλος κύκλου» ο τίτλος της έτερης καταλανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo», η οποία αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές (κανονικά, η θητεία της διοίκησης του λήγει το καλοκαίρι του 2021).

Ένα τεράστιο «ντροπή» κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Marca» της Μαδρίτης, η οποία κάνει και αυτή λόγο για «ιστορική ταπείνωση», τίτλο που επέλεξε με την σειρά της η έτερη εφημερίδα της πρωτεύουσας, η «AS», επισημαίνοντας ακόμα ότι «η καταστροφή κόντρα στην Μπάγερν ανοίγει μια κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες που αγγίζει όλες τις βαθμίδες του συλλόγου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα