ΠΑΟΚ: «Κανονικά το ματς με την Μπεσίκτας στην Τούμπα»

ΠΑΟΚ: «Κανονικά το ματς με την Μπεσίκτας στην Τούμπα»

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το νοκ άουτ παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας να γίνει κανονικά στο γήπεδο της Τούμπας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε «προετοιμάσει το έδαφος» και ήταν πανέτοιμη μπροστά στο ενδεχόμενο να παίξει εντός έδρας το νοκ άουτ παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την περασμένη Παρασκευή (7/8) οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τόσο με την ΕΠΟ, όσο και με κυβερνητικά στελέχη, για το ενδεχόμενο να παίξει με την Μπεσίκτας εντός έδρας.

Μετά την κλήρωση της Δευτέρας (10/8) που έφερε την τουρκική ομάδα στο δρόμο του «Δικεφάλου», στάλθηκαν εκ νέου επιστολές και η απάντηση που πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ότι «το ματς θα γίνει κανονικά στην Τούμπα».

Εξαιτίας και των μέτρων για τον Covid-19 η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξασφάλισε το «ΟΚ» των Αρχών προκειμένου να επιτραπεί στην πτήση τσάρτερ της Μπεσίκτας να έλθει κανονικά στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της αναμέτρησης, που θα οριστεί - εκτός απροόπτου- να γίνει την Τετάρτη 26 Αυγούστου (22:00) στο γήπεδο της Τούμπας

Διαβάστε ακόμα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα