Ευκαιρίες για... γκολ !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ευκαιρίες για... γκολ !

bet365

Πέρασαν 5 μήνες και βάλε για να διεξαχθεί η ρεβάνς του αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά όπως και τότε είχαμε πολλές φάσεις και γκολ, το ίδιο εκτιμάει ο Book-nomikarios ότι θα συμβεί και σήμερα...
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
To 1-2 του πρώτου αγώνα ΔΕΝ έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αλλά δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στη Σίτι που έχει μακροχρόνια έξω τον σταρ στράικερ Agüero (24/16) και απόντα τον αριστερό μπακ Mendy (19/0). Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ηγετικός στόπερ κι αρχηγός Sergio Ramos (35/11) μένει έξω, όπως και οι αριστεροπόδαροι Bale (16/2) και Rodríguez (8/1) που είναι ξένα σώματα στην ομάδα.
Οι "μερένγχες" οφείλουν ν' ανοιχτούν ! Θέλουν 2 γκολ στην καλύτερη εκδοχή ! Η Σίτι απ' τη φύση της δεν έχει μάθει ν' αμύνεται αλλά να δημιουργεί και να έχει κατοχή μπάλας. Αναμένεται ματς με αρκετές τελικές και στις 2 εστίες. Η Ρεάλ έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα πάει χαλαρή χωρίς να έχει κάτι να χάσει, ενώ η Σίτι θέλει φέτος περισσότερο από ποτέ την ευρωπαϊκή της υπέρβαση.
Το over 2.5 goals στο 1.50.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : MAN.ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -> OVER 2.5 GOALS (1.50)
ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).