Αταλάντα: Χωρίς τον Ίλιτσιτς στο Champions League

Gazzetta team
Αταλάντα: Χωρίς τον Ίλιτσιτς στο Champions League

bet365

Σημαντικό πλήγμα για την Αταλάντα στον προημιτελικό της με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού θα απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ, Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος πιθανότατα θα χάσει και την υπόλοιπη διοργάνωση, εφόσον προχωρήσουν οι Μπεργκαμάσκι.

«Ισοπαλία» στις μεγάλες απώλειες στην επιθετική γραμμή για Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ημέρες πριν από την μεταξύ τους νοκ άουτ αναμέτρηση (12/08) για τα προημιτελικά του Champions League, στο Final-8 της Λισσαβώνας.

Μετά τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι και η ομάδα του Μπέργκαμο θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο λόγος για τον Γιόζιπ Ίλιτσιτς (πέντε γκολ σε εφτά παιχνίδια), ο οποίος μετά την καραντίνα είναι άφαντος, στα πέντε παιχνίδια που έδωσε δεν σκόραρε και, στα τελευταία πέντε είναι εκτός.

Ο προπονητής Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι παραδέχθηκε ότι ο Σλοβένος επιθετικός πιθανότατα θα είναι εκτός από τον αγώνα με την Παρί, αλλά το πρόβλημα προκύπτει πως είναι σοβαρότερο, αφού ο Ίλιτσιτς δεν μπορεί να βρει την φόρμα του, δεν σηκώνει κεφάλι και προβλέψεις τον θέλουν να επιστρέφει τρεις εβδομάδες αφότου θα έχει αρχίσει η νέα σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαλένθια – Αταλάντα: Το καρέ του απίστευτου Ίλιτσιτς έγραψε ιστορία (vid)

Κιλιάν Μπαπέ: Χάνει τον προημιτελικό με την Αταλάντα! (pic)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα