Παρί Σεν Ζερμέν: Φοβού την Αταλάντα! (pics)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Φοβού την Αταλάντα! (pics)

bet365

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκαν πολύ προβληματισμένοι με το ζευγάρωμα με την Αταλάντα στα προημιτελικά του Champions League.

Βάσει προϋπολογισμού, η κόντρα Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν που έβγαλε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Champions League θυμίζει την μονομαχία του Δαυίδ με τον Γολιάθ.

Στην πράξη, όμως, ο Γολιάθ δείχνει να... τρέμει τον Δαυίδ, αν λάβουμε υπόψη τις αντιδράσεις των φίλων της Παρί στο Διαδίκτυο, στο άκουσμα του ζευγαρώματος με την ομάδα – έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

«Μην χαιρόμαστε, η Αταλάντα είναι επικίνδυνη» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος επισήμανε ότι «δεν ξέρω τι να σκεφτώ, η Αταλάντα έχει αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη επιθετικά αυτή την σεζόν».

«Ο αγώνας δεν έχει κερδηθεί, η Αταλάντα είναι η καλύτερη ιταλική ομάδα μετά την επανέναρξη» έγραψε ένας τρίτος, χαρακτηρίζοντας «παγίδα» το νοκ άουτ παιχνίδι με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Υπήρξαν, βεβαίως, και οι (πολύ) αισιόδοξοι, όπως ένας φίλος της Παρί που έγραψε πως «αν δεν περάσουμε, θα κόψω έναν όρχι»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα