UEFA: Οι οριστικές ημερομηνίες για Champions League και Europa League!

Κώστας Ζάλιαρης
UEFA: Οι οριστικές ημερομηνίες για Champions League και Europa League!

bet365

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε για το Final-8 των Champions League και Europa League σε Πορτογαλία και Γερμανία. Σε τέσσερις πόλεις η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, στις 21 και 23 Αυγούστοι οι δύο τελικοί!

Από την κρισιμότατη σύσκεψη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οριστικοποιήθηκε το Final-8 των δύο διοργανώσεων που αναβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού έχοντας ακόμα εκκρεμότητες στη φάση των «16».

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν για τη συνέχιση των τουρνουά από τα προημιτελικά και μετά, είναι να γίνουν σε μορφή Final-8. Αυτό του Champions League θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα από τις 12 έως και τις 23 Αυγούστου, όταν και θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός.

Όσον αφορά το Europa League, αυτό θα σημειωθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου, σε Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Γκελσενκίρχεν.

Όσον αφορά στον μεγάλο τελικό του Super Cup Ευρώπης, αυτός τοποθετήθηκε στις 24 του Σεπτέμβρη στη Βουδαπέστη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα