Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στο Τσάμπιονς Λιγκ 25-26 Αυγούστου!

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στο Τσάμπιονς Λιγκ 25-26 Αυγούστου!

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει στο Τσάμπιονς Λιγκ 25-26 Αυγούστου!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ!

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων βρίσκεται σε αναμονή για δύο πράγματα.

Πρώτον, για το πότε θα δώσει τη ρεβάνς του 1-1 με τη Γουλβς στη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ (κι αυτή κεκλεισμένων των θυρών, όπως στο Καραϊσκάκη). Και δεύτερον πότε θα ξεκινήσουν τα προκριματικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός θεωρητικά θα πρέπει να ξεκινήσει από τον γ΄ προκριματικό γύρο, στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Όπως έχω ήδη καταγράψει, το ματς με τη Γουλβς πρέπει να το περιμένουμε από Πέμπτη 23 Ιουλίου έως Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου, σε αυτό το δεκαήμερο. Τώρα, για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν, οι πληροφορίες λένε ότι θα πάει περίπου ένα μήνα αργότερα! Μιλάμε για τέλη Αυγούστου, το διήμερο 25-26 (Τρίτη-Τετάρτη). Όπερ σημαίνει ότι στα πλέϊ οφ (είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ) θα παίξει γύρω στις 9 και 16 Σεπτέμβρη, με την προοπτική βέβαια να γίνονται τα παιχνίδια όπως κάθε χρόνο, ένα την εβδομάδα. Εάν για λόγους ημερομηνιών πάει το πρόγραμμα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, τότε όλα μπορεί να έχουν τελειώσει από τις 7 Σεπτέμβρη.

Τέλος πάντων, κρατάμε μία ημερομηνία σαν το πιθανότερο σενάριο έναρξης προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό-25 με 26 Αυγούστου (ακριβώς ένα μήνα αργότερα απ΄ όταν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, στις 23 Ιουλίου ήταν, με την Βικτόρια Πλίζεν στην Τσεχία!). Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από τη Γουλβς θα έχουν ένα μήνα μπροστά τους μέχρι το επόμενο παιχνίδι τους, αφού λογικά και το ελληνικό πρωτάθλημα κάπου εκεί θα ξεκινήσει, το νωρίτερο. Άρα, θα μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει μία προετοιμασία σχεδόν ενός μηνός για την επόμενη σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον περάσει τη Γουλβς και παίξει στα προημιτελικά, θα περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε μέχρι που θα μπορέσει να φτάσει στο Γιουρόπα Λιγκ!

Πάντοτε θεωρητικά, εφόσον στην Ελλάδα παιχτεί πάλι ποδόσφαιρο για τη φετινή σεζόν, μάλλον το φινάλε θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1250574627392360448

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.