Κορονοϊός: «Σαν... βιολογική βόμβα το Αταλάντα - Βαλένθια»

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Σαν... βιολογική βόμβα το Αταλάντα - Βαλένθια»

bet365

Ο Δήμαρχος του Μπέργκαμο μίλησε για τη... βιολογική βόμβα που «έσκασε» στην Ιταλία και παρέσυρε τη χώρα στο χάος.

Η επαρχία του Μπέργκαμο είναι η βαρύτερα πληγωμένη περιοχή από τον κορονοϊό σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και ο Δήμαρχός της, Τζόρτζιο Γκόρι μιλά για τη... βιολογική βόμβα που έφερε την Ιταλία ένα βήμα πριν το χάος. «Δεν είχα καμία επιθυμία να γιορτάσω τα 60α μου γενέθλια. Η κατάσταση είναι τραγική και 112 νεκροί περιμένουν να ταφούν. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση σε ολόκληρη την περιφέρεια.

Εκείνη την εποχή δεν ήξερα τι συνέβαινε. Ο πρώτος ασθενής στην Ιταλία προσβλήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Αν ο ιός κυκλοφορούσε ήδη, οι 40.000 οπαδοί που πήγαν στο στάδιο Σαν Σίρο μολύνθηκαν. Κανείς δεν ήξερε ότι ο ιός κυκλοφορούσε ήδη μεταξύ μας. Πολλοί παρακολούθησαν το παιχνίδι σε ομάδες και υπήρχαν πολλές επαφές εκείνο το βράδυ. Ο ιός πέρασε από τον έναν στον άλλον. Ηταν μια βιολογική βόμβα.

Έχετε δει όλα τα φέρετρα που μεταφέρονται από το στρατό; Πολλοί ηλικιωμένοι έχουν πεθάνει στο σπίτι και στις κατοικίες, πολλές φορές επειδή δεν υπάρχει χώρος στα νοσοκομεία και άλλες φορές οι συγγενείς προτιμούν να μένουν οι άνθρωποι στο σπίτι γιατί δεν ξέρουν αν θα τους ξαναδούν» τονίζει ο Δήμαρχος του Μπέργκαμο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα