Champions League: Χάνουν τη ρεβάνς με τη Σίτι Κουρτουά και Μαρσέλο

Gazzetta team
Champions League: Χάνουν τη ρεβάνς με τη Σίτι Κουρτουά και Μαρσέλο

bet365

Αρκετά σοβαρά είναι τα προβλήματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Μαρσέλο και Κουρτουά στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Βαλένθια - Αταλάντα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι Μαδριλένοι επιβεβαίωσαν πως ο Βέλγος πορτιέρε αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Κουρτουά θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Ειμπάρ την Παρασκευή (13/03) αλλά και από τον επαναληπτικό με την Σίτι στο Μάντσεστερ.

Η διοίκηση της Ρεάλ με ανακοίνωση της τόνισε: «Μετά τον ιατρικό έλεγχο, ο Τίμπο Κουτουά, διαγνώστηκε με πρόβλημα στον αριστερό του προσαγωγό. Η απoκατάσταση του θα χρειαστεί μερικές ημέρες». Ετσι, ο Αρεολά θα είναι αυτός ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία των Μαδριλένων για το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζονται καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε τον Μαρσέλο στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Στον αγώνα με την Μπέτις ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για λιγότερο από μία ώρα και έπειτα αντικαταστάθηκε από τον Μεντί, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στον αριστερό δικέφαλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα