Αμφίβολος ο Νεϊμάρ ενόψει Ντόρτμουντ

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Νεϊμάρ ενόψει Ντόρτμουντ

bet365

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Νεϊμάρ να προλάβει τη ρεβάνς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Βραζιλιάνο να χάνει σίγουρα το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος της Παρί κόντρα στο Στρασβούργο.

Η επιβλητική εμφάνιση της Παρί απέναντι στη Λυών μεσοβδόμαδα (1-5) δεν πέρασε... αναίμακτα.

Ο Τόμας Τουχέλ είδε τον Νεϊμάρ να τελειώνει το ματς με ενοχλήσεις και όπως έγινε γνωστό δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος κόντρα στο Στρασβούργο.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι αν θα κριθεί ετοιμοπόλεμος για τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ κι ως προς αυτό ο Γερμανός τεχνικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Ο Νέι χτύπησε στο ματς με τη Λυών. Θα δούμε αν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς, υπάρχει και ιστορικό τραυματισμού του κόντρα στο Στρασβούργο, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε περίεργα σενάρια», δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούχελ, καθιστώντας αβέβαιη τη συμμετοχή του στο ματς του «Παρκ Ντε Πρενς» (11/3, 22:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα