Κοροναϊός: Κεκλεισμένων των θυρών τα Βαλένθια – Αταλάντα και Χετάφε – Ίντερ

Gazzetta team
Κοροναϊός: Κεκλεισμένων των θυρών τα Βαλένθια – Αταλάντα και Χετάφε – Ίντερ

bet365

Το Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας θέλει να περιορίσει το ρίσκο με αγώνες όπου εμπλέκονται ιταλικές ομάδες που προέρχονται από τις πλέον πληγείσες περιοχές από τον κοροναϊό. Φήμες για κυβερνητική υπόδειξη για να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και το Μπαρτσελόνα - Νάπολι!

Τα 150 έχουν ξεπεράσει τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ισπανία, την ώρα που στην Ιταλία τα κρούσματα ξεπερνούν τα 1.800 και οι νεκροί έχουν φτάσει τους 52. Για τους παραπάνω λόγους, το Υπουργείο Υγείας της ιβηρικής χώρας ανακοίνωσε ότι τέσσερα διεθνή παιχνίδια των επόμενων ημερών θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ποδόσφαιρο, ο λόγος γίνεται για το Βαλένθια – Αταλάντα (Τρίτη 10/03), ρεβάνς για την φάση των «16» του Champions League και το Χετάφε – Ίντερ (Πέμπτη 19/03), ρεβάνς για την φάση των «32» του Europa League.

«Τα αθλητικά γεγονότα στα οποία αναμένεται μια μεγάλη παρουσία φιλάθλων που θα προέρχονται από περιοχές υψηλού κινδύνου, η σύσταση είναι να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών» εξήγησε ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, Σαλβαδόρ Ίγια.

Ήδη αποφασίστηκε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Αλαβές – Βαλένθια, λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κοροναΐού στην Βιτόρια, ενώ στα ισπανικά ΜΜΕ κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η ισπανική κυβέρνηση έχει προτείνει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και το Μπαρτσελόνα - Νάπολι (Τετάρτη 18/03), στην ρεβάνς για τους «16» του Champions League, αν και προς το παρόν η Μπαρτσελόνα δεν έχει λάβει καμία σχετική, επίσημη ενημέρωση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα