Τουσάρ - Λυών: Ο... δανεικός δήμιος της Γιουβέντους (vid)

Gazzetta team
Τουσάρ - Λυών: Ο... δανεικός δήμιος της Γιουβέντους (vid)

bet365

Ο Λούκας Τουσάρ πήρε μεταγραφή στην Χέρτα, έμεινε δανεικός ως το τέλος της σεζόν στην αγαπημένη του Λυών και την αποζυμίωσε με γκολ-προβάδισμα πρόκρισης στους «8» κόντρα στην Γιουβέντους.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Στις 27 Ιανουρίου η Χέρτα έβγαζε από τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ και τον έχριζε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, προτού ανακοινωθεί λίγες μέρες μετά η απόκτηση του Πιόντεκ (27εκατ.).

Ωστόσο, η Λυών δεν ήθελε να χάσει μεσούσης της σεζόν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της, πέτυχε να τον διατηρήσει με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και δικαιώθηκε άμεσα.

Ο 22χρονος ταλαντούχος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 από την Βαλενσιέν, ήταν ο χρυσός σκόρερ στην νίκη επί της Γιουβέντους, ακόμα κι αν βρήκε την μπάλα με το... καλάμι στο τελείωμά του.

Ένα γκολ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League και που κάνει τους ανθρώπους των Βερολινέζων να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για το σπουδαίο deal που πρόλαβαν να ολοκληρώσουν, εν αναμονή της ένταξης του το καλοκαίρι στο «Ολιμπιαστάντιον».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα