Σοκ στην Μπάγερν, ένα μήνα έξω ο Λεβαντόφσκι!

Σοκ στην Μπάγερν, ένα μήνα έξω ο Λεβαντόφσκι!

Gazzetta team
Σοκ στην Μπάγερν, ένα μήνα έξω ο Λεβαντόφσκι!

bet365

Πύρρειος αποδείχθηκε για την Μπάγερν Μονάχου η νίκη επί της Τσέλσι, αφού χάνει για τον επόμενο μήνα λόγω τραυματισμού τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Έχει διαλύσει όλα τα κοντέρ, σκοράρει σε ρυθμούς πολυβόλου και, όπως ήταν αναμενόμενο, τον μάτιασαν! Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον θρίαμβο της Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, για την φάση των «16» του Champions League.

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος μετράει 39 γκολ σε 33 παιχνίδια με τους Βαυαρούς, θα χάσει την ρεβάνς – τυπική διαδικασία (;) με την Τσέλσι (18/03), τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Χόφενχαϊμ (εκτός), Άουγκσμπουργκ (εντός), Ουνιόν Βερολίνου (εκτός) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (εντός), αλλά και το ματς Κυπέλλου με την Σάλκε (εκτός).

Ο «Λέβα» κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το «Klassiker» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» (04/04), αλλά και τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League (7 ή 8 Απριλίου), εφόσον βεβαίως η Μπάγερν σφραγίσει την πρόκρισή της κόντρα στην Τσέλσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα