Μπαρτσελόνα: Ο Μπουσκέτς «κάρφωσε» τον Αμπιντάλ!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Μπουσκέτς «κάρφωσε» τον Αμπιντάλ!

bet365

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έβαλε εμμέσως κατά του τεχνικού γραμματέα της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, ασκώντας κριτική για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Στην ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι (18/03), αν ο Σέρτζι Ρομπέρτο δεν έχει προλάβει να συνέλθει από τον τραυματισμό του, ο προπονητής Κίκε Σετιέν θα έχει μόλις τρεις (!) μέσους της πρώτης ομάδας στην διάθεσή του: Φρένκι ντε Γιονγκ, Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρ. Τι απέγιναν, όμως, οι άλλοι;

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, MVP του 1-1 με τους Παρτενοπέι, είδε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει λόγω τιμωρίας, όπως άλλωστε και ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος αποβλήθηκε στο φινάλε με δύο κίτρινες κάρτες μαζεμένες.

«Θα αντιμετωπίσουμε την ρεβάνς με αυτούς που έχουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο σχεδιασμός ήταν έτσι, έχουμε σημαντικές απουσίες και θα παλέψουμε» σχολίασε ο Μπουσκέτς, «καρφώνοντας» ξεκάθαρα τον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν τεχνικό γραμματέα Ερίκ Αμπιντάλ, κύριο υπεύθυνο για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Για του λόγου τ' αληθές, η Μπάρτσα είναι «γυμνή» γιατί τον Ιανουάριο έδωσε δανεικό τον Κάρλες Αλενιά στην Μπέτις για να «ψηθεί», ενώ δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στα χαφ, όπως συμβαίνει και στο κέντρο της άμυνας, όπου ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό δόθηκε δανεικός στην Σάλκε, αφήνοντας πίσω τρία στόπερ: Τον τραυματία Ζεράρ Πικέ, τον Κλεμάν Λενγκλέ και τον Σαμουέλ Ουμτιτί.

Η επίθεση είναι επίσης... μείον αφού, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ, ο καταλανικός σύλλογος έδωσε τον Κάρλες Πέρεθ στην Ρόμα και τον Αμπέλ Ρουίθ στην Μπράγκα (αμφότεροι δανεικοί με υποχρεωτική οψιόν αγοράς).

Συν τοις άλλοις, επειδή άργησε να πάρει παίκτη για την γραμμή κρούσης, κατέληξε να δώσει 18 εκατομμύρια ευρώ για έναν μέτριο ποδοσφαιριστή (Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ), ο οποίος δεν έχει δικαίωμα στο Champions League!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα