Ρεάλ Μαδρίτης - Μαν. Σίτι: Ο Ζιντάν αποθέωσε τον Πεπ!

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Μαν. Σίτι: Ο Ζιντάν αποθέωσε τον Πεπ!

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Γκουαρδιόλα, αλλά τόνισε πως το ματς είναι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει να κάνει με το Ζιντάν εναντίον Γκουαρδιόλα. Είναι ο καλύτερος τεχνικός ο Πεπ. Πάντα αυτό αποδείκνυε. Πρώτα στην Μπαρτσελόνα, μετά στην Μπάγερν και τώρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτήν είναι η άποψή μου. Κάποιοι μπορούν να πιστεύουν ότι άλλοι προπονητές είναι οι καλύτεροι, αλλά για μένα αυτός είναι ο κορυφαίος

Προφανώς και αποτέλεσε έμπνευση με όσα έχει κάνει. Μου δίνει ακόμη περισσότερο κίνητρο. Δεν φοβόμαστε να παίξουμε κόντρα στις ομάδες του Γκουαρδιόλα. Είχα περάσει κάποιες ημέρες μαζί του στην Μπάγερν, κατά τις οποίες μιλούσαμε για προπονητική, το πως να διαχειριστείς μια ομάδα, και ήταν πάντα ειλικρινής, αρκετά ανοιχτός, και οι συζητήσεις μας μου έμαθαν πολλά», τόνισε ο Γάλλος.

Ο τεχνικός της Ρεάλ ξέρει καλά την ποιότητα της αντιπάλου και προσθέτει: «Είναι καλή ομάδα και θα έρθει να παίξει με τον τρόπο της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Οσο για τον τραυματισμό του Αζάρ, ο Ζιντάν είπε: «Περνά δύσκολα. Είναι αναστατωμένος, ήταν χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί ήθελε να επιστρέψει απεγνωσμένα. Ελπίζω να επιστρέψει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα