Ο Νεϊμάρ έβαλε κατά των γιατρών της Παρί!

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ έβαλε κατά των γιατρών της Παρί!

bet365

Άρωμα «εμφυλίου» στην Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή δηλώσεις του Νεϊμάρ με τις οποίες ασκεί κριτική στο ιατρικό τιμ της γαλλικής ομάδας.

Σαν να μην της έφτανε ο... Χάαλαντ, η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να αντιμετωπίσει και την (μικρή;) πυρκαγιά που έβαλε στο εσωτερικό της ο Νεϊμάρ, με αφορμή το γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ χωρίς να έχει ρυθμό, αφού προέρχονταν από τραυματισμό.

«Δυστυχώς δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν επιλογή του συλλόγου, των γιατρών. Εκείνοι πήραν αυτή την απόφαση, κάτι που δεν μου άρεσε» τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport» ο Βραζιλιάνος σταρ για το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια της Παρί.

«Είχαμε πολλές διαφωνίες γι' αυτό, γιατί εγώ ήθελα να παίξω, ένιωθα καλά, αλλά ο σύλλογος φοβόταν και στο τέλος εγώ υπέφερα από αυτό» πρόσθεσε ο Νέι, ο οποίος σκόραρε μεν κόντρα στους Βεστφαλούς, αλλά έδειξε εμφανώς εκτός ρυθμού και έφτασε... σκασμένος στα τελευταία λεπτά.

«Είναι δύσκολο να είσαι τέσσερα παιχνίδια χωρίς να αγωνίζεσαι» συμπλήρωσε, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι, υποστήριξε πως «πρέπει να μάθουμε από αυτό, για να κάνουμε ό, τι μπορούμε στην ρεβάνς. Το να παίζεις στην έδρα σου είναι ό, τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο και έχουμε 90 λεπτά για να το γυρίσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα