Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας 3-0: Ξέσπασε στο φινάλε (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας 3-0: Ξέσπασε στο φινάλε (vid)

bet365

Η Μπάγερν μπορεί να πήρε το 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά το έκανε με δύο γκολ μετά το 80' και δεν εντυπωσίασε, ενώ είχε και τρεις φάσεις που σταμάτησαν στο δοκάρι.

Ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός θεωρητικά θα είναι τα εύκολα ραντεβού της Μπάγερν στο Μόναχο. Ωστόσο, στο πρώτο εντός έδρας ραντεβού της, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν εντυπωσίασε Μπορεί να έβαλε τρία γκολ και να είχε και τρία δοκάρια, μα εμφανίστηκε ασύνδετη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Εννοείται ότι η διαφορά κλάσης ήταν αρκετή ώστε να φτάσει στο καθαρό 3-0, αλλά τα δύο τέρματά της μπήκαν προς το τέλος.

Ηταν το ψαράκι του Κομάν που της έδωσε το προβάδισμα, μα στη συνέχεια οι Τολισό, Πέρισιτς βρήκαν στο... σίδερο. Χρειάστηκε ένα απίθανο λάθος στην άμυνα των Σέρβων, για να πετύχει ο Λεβαντόφσκι το 61ο τέρμα του στον θεσμό (8ος σκόρερ), ενώ στις καθυστερήσεις μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο έδωσε πάρε βάλε το 3-0 στον Μίλερ. Ετσι οι Βαυαροί παραμένουν αήττητοι σε πρώτη αγωνιστική του
Champions League από το 2003.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Παβάρ, Κίμιχ, Ερναντές, Τιάγκο, Τολισό (65' Χάβι Μαρτίνεθ), Κουτίνιο (83' Μίλερ), Πέρισιτς (66' Γκνάμπρι), Κομάν, Λεβαντόφσκι

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Μιλούνοβιτς, Γιάντερ, Ντέγκενακ, Γκόμπελιτς, Φαν λα Πάρα, Μάριν, Κάνιας, Γιόβαντσιτς (62' Βούλιτς), Γκαρσία (83' Βουκάνοβιτς), Πάβκοβ (70' Μποάκιε).

Επόμενη αγωνιστική (1 Οκτωβρίου)
Τότεναμ – Μπάγερν
Ερ. Αστέρας - Ολυμπιακός

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Μπάγερν 3 (3-0)
2. Ολυμπιακός 1 (2-2)
3. Τότεναμ 1 (2-2)
4. Ερ. Αστέρας 0 (0-3)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα