Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ 1-4

Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ 1-4

Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ 1-4

bet365

Ο Αίαντας ανάγκασε την έκπτωτη Βασίλισσα να υποκλιθεί (1-4) στο νέο Total Football και την οδήγησε στην ταπείνωση του αποκλεισμού με τη μεγαλύτερη ήττα της στη Μαδρίτη.

Αποκαθήλωση για τη Βασίλισσα, καθηλωτικός ο Αγιαξ! Ο Αίαντας ήταν... ιπτάμενος στο Μπερναμπέου, διέσυρε με 4-1 τη Ρεάλ στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας της στη διοργάνωση. Ηταν η τρίτη τεσσάρα στη Μαδρίτη και οι Ολλανδοί πανηγυρίζουν μια απίθανη επιτυχία με κορυφαίο τον Τάντιτς.

Ενα απίθανο 20λεπτο!
Εκρηκτικό, μαγικό, μοναδικό ξεκίνημα για τον Αγιαξ, βγαλμένο από τα πιο... ιπτάμενα όνειρά του! Στο πρώτο 20λεπτο το Σαντιάγο Μπερναμπέου μετατράπηκε σε.. Αμσττερναμ Αρένα και αυτά που έχασε στο πρώτο ματς τα πήρε στον επαναληπτικό! Από τη στιγμή που ο «Αίαντας» γλίτωσε στο 4ο το σοκ με το δοκάρι του Βαράν πήρε τον απόλυτο έλεγχο και με αντεπιθέσεις... φαρμάκι έκοψε την αντίπαλό στη μέση. Μόλις στο 7ο λεπτό, οι Ολλανδοί έκλεψαν, ο Τάντιτς με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Ζίγιεκ, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Σέρβος ήταν σε τρομερή κατάσταση και στο 18ο λεπτό, με ντρίμπλα αλα playstation βρήκε τον Νέρες, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Ο Τάντιτς κάνει απίθανη χρονιά στο Champions League, έχοντας ήδη συμμετοχή σε 8 γκολ (5 τέρματα, 3 ασίστ). Σοκ για τη Ρεάλ και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση δέχθηκε δυο γκολ στα πρώτα 18 λεπτά στο Μπερναμπέου!

Αντίδραση από τη Βασίλισσα; Καμία... Ο Αγιαξ είχε πάρει τον έλεγχο του κέντρου, η πίεση έφερνε αποτελέσματα, Τάντιτς, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπέεκ έτρεχαν ασταμάτητα και στο 22' είχε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία, αλλά ο Νέρες έχασε μεγάλο τετ α τετ! Τα πράγματα έγινα ακόμα χειρότερα για τη Βασίλισσα, αφού σε ένα δεκάλεπτο έχασε δυο βασικούς, μιας και οι Βάθκεθ, Βινίσιους τραυματίστηκαν! Οι Ολλανδοί ήταν ασταμάτητοι και στο 34' έχασαν ακόμα μια καλή φάση, όταν στο στου του Ζίγιεκ, ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Μπέιλ (μπήκε στο 29') εμφανίστηκε στο γήπεδο μόλις στο 42' όταν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Καθήλωσε ο Αγιαξ!
Το ξεκίνημα της Ρεάλ στην επανάληψη γέννησε ελπίδες ανατροπής στους Μαδριλένους, με τον Ασένσιο και τον Μπενζεμά να βρίσκονται σε θέση βολής, αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν. Ο Τάντιτς όμως φρόντισε να βάλει τέλος στα όνειρα τους και στο 62'... σόκαρε το Μπερναμπέου με τρελό μονοκόμματο! Βέβαια, για να πάει η μπάλα στη σέντρα χρειάστηκαν πέντε λεπτά, μιας και ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR για το αν πέρασε η μπάλα πλάγιο στο ξεκίνημα της φάσης. Η Ρεάλ πάντως στο 70' μπήκε ξανά στο κόλπο, όταν στην πρώτη οργανωμένη επίθεση ο Ασένσιο από πάσα του Ρεγκιλόν πέτυχε το 3-1. Ο Αγιαξ ήταν καθηλωτικός, η Βασίλισσα αποκαρδιωτική και στο 72΄ήρθε το τέταρτο σοκ! Ο Σένε εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουρτουά έκανε τραγική έξοδο και ο Αίαντας... πέταξε για τα προημιτελικά με το 4-1. Το Μπερναμπέου.... έβραζε, ο Μπέιλ τραυματίστηκε ξανά και το ματς ήταν εφιάλτης δίχως γυρισμό για τους Μαδριλένους. Μάλιστα, αν ο Ζίγιεκ ήταν πιο εύστοχος στο 82' θα μιλούσαμε για τον απόλυτο διασυρμό της Ρεάλ! Oι γηπεδούχοι απλά τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νάτσο.

Ρεάλ Μ. (Σαντιάγκο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (87΄ Βαλβέρδε), Λούκας Βάσκεθ (29΄ Μπέιλ), Βινίσιους (35΄ Ασένσιο), Μπενζεμά.

Αγιαξ (Έρικ τεν Χααγκ): Ονάνα, Μαζραουί (81΄ Βέλτμαν), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Ντε Γιονγκ, Σένε (73΄ Ντε Βιτ), Ζίγιεκ, Ντε Μπέεκ, Τάντιτς, Νέρες (74΄ Ντόλμππεργκ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα