Ουζουνίδης: «Όλα είναι ανάποδα αυτήν την περίοδο»

Δημήτρης Βέργος
Ουζουνίδης: «Όλα είναι ανάποδα αυτήν την περίοδο»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ τόνισε ότι όλα πάνε στραβά για την ΑΕΚ αυτή τη χρονική στιγμή, προσθέτοντας πως με τη στήριξη του κόσμου μπορεί η κατάσταση να αρχίσει να ανατρέπεται άμεσα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην τοποθέτησή του ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε: «Είχαμε ένα δύσκολο διήμερο. Προσπαθήσαμε μέσα σε αυτές τις δύο μέρες να ηρεμήσουμε και να αλλάξουμε λίγο τα σχέδια πριν το παιχνίδι βρίσκοντας ένα σχήμα για να είμαστε όσο καλύτεροι γινόταν. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ο Άγιαξ έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες του. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού, αλλά ήρθε το πέναλτι και η αποβολή. Νομίζω πως είναι όλα ανάποδα αυτήν την περίοδο», προσθέτοντας:

«Στο Champions League ποτέ δεν κατεβάσαμε την ομάδα που θέλαμε, πάντα κοιτάγαμε με τους διαθέσιμους παίκτες και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Παρότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς κανείς μας δεν μετανιώνει. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας».

Τέλος υπογράμμισε ότι η στήριξη του κόσμου τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ σημαντική, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, αρχής γενομένης από το ματς που έρχεται με την Ξάνθη.

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο. Μετά τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα που είχαμε δεν είναι εύκολο. Τώρα η ομάδα θέλει βοήθεια και στήριξη και εμείς θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής», σχολίασε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα