Στημένο το Παρί - Ερυθρός Αστέρας; (pic)

Στημένο το Παρί - Ερυθρός Αστέρας; (pic)

Στημένο το Παρί - Ερυθρός Αστέρας; (pic)

bet365

Η Equipe βάζει... βόμβα στο Champions League, τονίζοντας πως οι γαλλικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για το Παρί - Ερυθρός Αστέρας, θεωρώντας πως είναι «ύποπτο». Απάντησαν οι Γάλλοι.

Το βασικό θέμα της Equipe... σοκάρει, μιας και χαρακτηρίζει ύποπτο προς χειραγώγηση το παιχνίδι της Παρί με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League. Ειδικότερα, γίνεται λόγος πως οι γαλλικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνα τις τελευταίες ημέρες για να διαπιστωθεί πως η έντονη ανησυχία για τη συγκεριμένη αναμέτρηση έχει... βάση ή απλά είναι ένας λανθασμένος συναγερμός. Θυμίζουμε, πως οι Παριζιάνοι διέσυραν με 6-1 τους Σέρβους για τη 2η αγωνιστική. Η Equipe αναφέρει πως λίγες ημέρες πριν τη σέντρα, στα γραφεία της UEFA έφτασε η πληροφορία πως υψηλόβαθμος παράγοντας του Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5 εκατ. ευρώ στο ενδεχόμενο η ομάδα του να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά συνέβη.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως δεν έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό και το όνομα του παράγοντα δεν έχει βγει ακόμα στην επιφάνεια. Mάλιστα, στο σχόλιο της γαλλικής εφημερίδας γίνεται λόγος πως «Τις πληροφορίες στη Νιόν τις ξέρει μόνο ο Πρόεδρος της UEFA, Σέφεριν και ο άνθρωπος της ασφαλειας του». Παράλληλα, προσθέτουν πως η πηγή που έδωσε την πληροφορία ήταν τόσο αξιόπιστη, που δόθηκε αμέσως στον αρμόδιο οικονομικό Εισαγγελέα που κίνησε όλες τις διαδικασίες.

Aμεση ήταν η απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν στην «Εquipe» τονίζοντας: «Με απόλυτη έκπληξη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για τις πληροφορίες που μόλις δημοσιεύσατε. Σε καμία περίπτωση δε ζητήθηκε από κανένα μέλος του συλλόγου να συζητήσει άλλα θέματα εκτός από εκείνα που συνδέονται στενά με την οργάνωση του αγώνα, δηλαδή συναντήσεις, επισκέψεις και άλλες υποχρεώσεις που αναφέρονται στο πρωτόκολλο της UEFA. Με αυτή την ευκαιρία, η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την προσήλωσή της στις θεμελιώδεις αθλητικές αρχές, την ακεραιότητα των διοργανώσεων και συνεπώς αρνείται οποιαδήποτε μορφή πρακτικής που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση αυτή την ακεραιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα