Ο Γιάγια, το Μιλάνο και μία... bonus γκολάρα! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γιάγια, το Μιλάνο και μία... bonus γκολάρα! (vids)

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ έχει ποδοσφαιρικό παρελθόν στο γήπεδο του Σαν Σίρο ως αντίπαλος, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η γκολάρα του που έμεινε αξέχαστη στην Ίντερ και το κοινό ενδιαφέρον για την απόκτησή του!
Ο Ιβοριανός άσος έχει βρεθεί δύο φορές σε ματς στο Μιλάνο σε επίπεδο Champions League. Και οι δύο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η μία στο 0-0 στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009 με την Ίντερ στο Σαν Σίρο. Ο Τουρέ ήταν βασικός παίζοντας ως εξάρι. Μία ακόμα... επίσκεψή του στο Μιλάνο συνδυάστηκε με ήττα, χωρίς όμως εκείνος να αγωνιστεί. Το 3-1 της Ίντερ με Μίλαν στις 20 Απριλίου του 2010, όπου όμως είχε μείνει στον πάγκο χωρίς να παίξει.
Υπάρχει όμως και το... bonus της ιστορίας με ιταλικό ή μιλανέζικο εάν θέλετε background. Σε ματς για το τρόπαιο Ζουάν Γκάμπερ το 2007 η Μπάρτσα είχε διασύρει την Ίντερ. Το 3-0 με σουτάρα και γκολάρα είχε κάνει τότε ο Τουρέ. Ένα γκολ που δύσκολα ξεχνούν στην Ίντερ. Πάντως ο Τουρέ στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στο να κλείσει στην Μίλαν ενώ υπήρξε και περίοδος που τον ήθελε πολύ και η Ίντερ. Δείτε στην Gallery τα βίντεο:
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα