«Συναγερμός» στη Μόσχα για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ!

«Συναγερμός» στη Μόσχα για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ!

bet365

Απίστευτα τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν απόψε στην «Otkritie Arena» για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πάνω από 3.000 άνθρωποι θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, Σπαρτάκ – ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Περιφερειακού Τμήματος ασφάλειας και καταπολέμησης της διαφθοράς στη Μόσχα στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 20.30 θα εμπλακούν περισσότερα από 3.000 άτομα.

«Για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και τάξης στο γήπεδο, αλλά και στις περιοχές γύρω από αυτό θα συμμετέχουν πάνω από 3 χιλιάδες άτομα: Αστυνομία, μέλη της Rosgvardia (σ.σ. η περίφημη ομάδα του ρωσικού στρατού), σεκιούριτι ασφάλειας και ελέγχου, καθώς και τη φρουρά του λαού», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του gazzetta.gr για τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας στην «Otkritie Arena».

Το πρωί πέραν από της καθιερωμένης σύσκεψης στο γήπεδο θα υπάρξει έλεγχος από ειδικά σκυλιά, όπως και στα παραπλήσια εδάφη, ενώ θα ληφθούν έξτρα μέτρα για την πρόσβαση των περίπου 150 οπαδών του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν το απόγευμα στο γήπεδο.

Φυσικά και τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα σ' ότι αφορά τη μετακίνηση της αποστολής του «Δικεφάλου», του Ιβάν Σαββίδη και των μελών του Δ.Σ. που βρίσκονται στη Μόσχα, ενώ το θέμα απασχόλησε έντονα και κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης εξαιτίας της αναφοράς μιας μικρής μερίδας Ρώσων δημοσιογράφων περί «επίθεσης» στο πρώτο ματς της Τούμπας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα