Το στοίχημα του Καρέρα και ο ΠΑΟΚ

Το στοίχημα του Καρέρα και ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (14/8) στην «Otkritie Arena». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ρουμπίν Καζάν - Ζενίτ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ιταλός προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας έδειξε να είναι σίγουρος για την επικράτηση της ομάδας του και την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League. «Στοιχηματίζω στη νίκη. Δεν έχει σημασία αν σκοράρουμε στο ξεκίνημα του αγώνα ή στο τελευταίο λεπτό. Για εμάς, το σημαντικό είναι η νίκη», είπε ο 54χρονος τεχνικός της ρωσικής ομάδας.

«Έχουμε καταλάβει τι πήγε λάθος. Σήμερα, θα επανεκτιμήσουμε τον αντίπαλο και θα δουλέψουμε στο γήπεδο αυτές τις μικρές διαφορές που κάναμε λάθος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να παρέχουμε επιλογές για την ομάδα, να μην κάνουμε λάθη και να δείχνουμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον ΠΑΟΚ. Ανησυχώ για την ομάδα και θα προσπαθήσω να βάλω μια ομάδα που θα μπορεί να νικήσει» σχολίασε ο Καρέρα, που δεν έδειξε να γνωρίζει ή δε θέλησε να αποκαλύψει στον Τύπο τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα.

«Δεν έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα. Είναι κάτι που πρέπει να σκεφτώ. Στην τελευταία προπόνηση θα δούμε τη διάθεση των παικτών. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Θα λάβουμε υπόψη τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, για να μην επιτρέψουμε να συμβούν και πάλι στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Η τελευταία προπόνηση της Σπαρτάκ Μόσχας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα