Αλλαξε προπονητή, αλλά δεν κέρδισε η Βασιλεία! (vid)

Αλλαξε προπονητή, αλλά δεν κέρδισε η Βασιλεία! (vid)

Gazzetta team
Αλλαξε προπονητή, αλλά δεν κέρδισε η Βασιλεία! (vid)

bet365

Η Βασιλεία παρουσιάστηκε βελτιωμένη με τον Φρέι στον πάγκο της, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Ξαμάξ (1-1). Νέο σύστημα και αλλαγές για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Ο Φρέι άλλαξε σύστημα, η Βασιλεία έδειξε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο τα κενά στην άμυνα και η κατάρρευση στο τελευταίο πεντάλεπτο στάθηκαν εμπόδιο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη νεοφώτιστη Ξαμάξ (1-1).

Ετσι έπαιξε
Με 4-4-2 παρουσίασε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ο Αλεξ Φρέι και με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στην Σεντ Γκάλεν. Μπουά, Ντιέ, Στόκερ και ο τραυματίας Πετρέτα έμειναν εκτός και τη θέση τους πήραν οι Κουμάρ, Φαν Βολφσβίνκελ, Οκαφόρ, Ριβέρος. Ειδικότερα, κάτω από το τέρμα βρέθηκε ο Ομλιν, δεξιά ο Βίντμερ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις), αριστερά ο Ριβέρος και στο κέντρο της άμυνας οι Κουμάρτ, Σούτσι. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Φρέι, Τζούφι, δεξι χαφ ο Καλούλου, αριστερό ο Οκαφόρ. Το δίδυμο της επίθεσης αποτέλεσαν οι: Αγιέτι, Φαν Βολφσβίνκελ.

Αυτή τη φορά η Βασιλεία μπήκε ορεξάτη στο ματς, πήρε τον έλεγχο και πίεσε την αντίπαλό της. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν πιο επικίνδυνη και μέχρι το ημίωρο είχε είδε καλές φάσεις, αλλά τόσο ο Αγιέτι όσο και ο Φαν Βολφσβίνκελ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από καλή θέση. Η Ξαμάξ μια φορά βρήκε κενό στην αντίπαλη άμυνα, αλλά ο Κούγκελ νικήθηκε από τον Ομλιν. Η Βασιλεία με ταχύτητα από τα άκρα δημιουργούσε φάσεις και στο 40' ο Αγιέτι έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη, ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε, η Ξαμάξ πήρε μέτρα, αλλά κόντρα στη ροή του ματς δέχθηκε το γκολ. Η Βασιλεία... έκρυψε τη μπάλα στο 64', ο Οκαφόρ βγήκε σε θέση βολής και πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσούφι έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς και η ομάδα του το... πλήρωσε. Πολλά λάθη για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έτσι στο 86' ο Νουτσόλο εκμεταλλεύθηκε την... ανυπαρξία στο κέντρο της άμυνας διαμορφώνοντας το 1-1.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα