Πρόεδρος UEFA: «Κατανοητή η αντίδραση του Μπουφόν»

Gazzetta team
Πρόεδρος UEFA: «Κατανοητή η αντίδραση του Μπουφόν»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τόνισε ότι η αντίδραση του Μπουφόν στο ματς της Γιουβέντους με την Ρεάλ είναι κατανοητή.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο πρόεδρος της UEFA πήρε θέση σχετικά με αυτό που έγινε στο τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Γιουβέντους και ναι μεν δεν καταδίκασε την ενέργεια του Μπουφόν, που αποβλήθηκε, αλλά από την άλλη έδειξε πλήρη κατανόηση.

«Αυτό που έκανε ήταν υπερβολικό, αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς ήταν η τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει το Champions League. Είναι άνθρωπος και τον καταλαβαίνω. Όταν παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και χάνουμε στο τελευταίο λεπτό... Πριν λίγες ημέρες σε ένα ματς για φιλανθρωπικό σκοπό, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τσακώνονταν με τον διαιτητή. Όταν παίζεις, θες μόνο να κερδίζεις. Ο μισός κόσμος πιστεύει ότι ήταν πέναλτι και οι άλλοι μισοί όχι. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι είναι και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω το θυμό της Γιουβέντους, αλλά θα καταλάβαινα και την Ρεάλ αν ο Όλιβερ δεν το σφύριζε και στη συνέχεια έχανε στην παράταση ή στα πέναλτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ζωή. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο λεπτό», τόνισε ο Τσέφεριν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα